The Next Step – Inkoop afstudeeropdracht bij AevesBenefit – Amsterdam (flexibel)

11 jun 2020 Inkoop Publiek Amsterdam (flexibel)

Introductie

Het is bijna zo ver, de laatste fase van studeren is aangebroken. Daar hoort natuurlijk ook een interessante afstudeeropdracht bij! Wil jij graag afstuderen binnen inkoop en zoek je een organisatie die met passie binnen dit vakgebied te werk gaat? Word dan onderdeel van “The Next Step”!

In het najaar van 2020 gaat “The Next Step” afstudeerprogramma weer van start, waarvoor we op zoek zijn naar:

Drie (3) enthousiaste afstudeerders (hbo/wo)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten we ons in binnen elke sector en op elk mogelijk niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Een afstudeerstage bij AevesBenefit betekent afstuderen met een scriptie onderwerp naar eigen keuze. Daarnaast krijg je vakinhoudelijke begeleiding en neem je een kijkje in onze informele maar zeker ook gezellige werkomgeving. Als afstudeerder bij AevesBenefit ben je een onderdeel van The Next Step (TNS). TNS heeft ruimte voor drie stagiair(e)s waarin je persoonlijk wordt begeleid door één van onze afstudeerbegeleiders. Zij hebben ruime ervaring met het begeleiden van afstudeerders en houden ook rekening met de eisen vanuit school.

Tijdens TNS richt je je op actuele onderwerpen die zich binnen het publieke of private sector spelen. Zijn er bepaalde onderwerpen wat jou interessant lijkt? Of waar jij nieuwsgierig naar bent? Geef dat vooral aan, wij vinden het namelijk nog belangrijker dat je ook je eigen input kan inbrengen. Dit stem je af met je begeleider, daarna bepalen jullie samen het exacte onderwerp. We streven naar een opdracht die past bij jouw wensen en interesse en de behoeften van AevesBenefit.

Mogelijke onderwerpen kunnen zijn:

  • Potentie van centraal georganiseerd categoriemanagement voor decentrale overheden;
  • Gevolgen Brexit voor publieke inkoop;
  • Stimuleren van innovaties d.m.v. publieke inkoop;
  • Mogelijkheden van social return in publieke aanbestedingen;
  • Business alignment, in hoeverre staat inkoop daadwerkelijk op de agenda/lange termijn van publieke organisaties?
  • Hoe hebben organisaties hun inkoop afdeling ingericht; centraal vs. decentraal, onder welke tak valt inkoop, waar liggen de grote verschillen binnen één industrie?

Ons hoofdkantoor is in Amsterdam gevestigd. Je wordt daarom vanuit Amsterdam begeleidt. We hebben een hechte en betrokken cultuur en vinden het daarom altijd erg leuk als je onderdeel van de organisatie wordt. Echter, ben je als afstudeerder verantwoordelijk voor jouw afstudeeropdracht en kan je flexibel omgaan met jouw aanwezigheid bij ons op kantoor.

Natuurlijk hangt dit ook af van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Momenteel werken wij zoveel mogelijk vanuit huis en zal dit ook voor jou mogelijk zijn. Tenzij het in september wel weer kan, dan ben je natuurlijk van harte welkom op kantoor!

Functie-eisen

Voor The Next Step zijn we op zoek naar afstudeerders op hbo of wo niveau die een minor hebben gevolgd richting inkoop. Als je ook nog eens een stage hebt gelopen binnen inkoop is dat mooi meegenomen! Echter is passie voor én interesse in het inkoop vak het belangrijkste!

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar je één op één begeleiding krijgt voor jouw opdracht. Je wordt onderdeel van een organisatie met meer dan 200 inkoopspecialisten, actief in de publieke, semi publieke en private sector, en marktleider in ons vakgebied. Indien het aan weerszijde goed bevalt is het ook mogelijk om na het afstuderen vast in dienst te treden.

AevesBenefit kan jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt bieden, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Bij ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’.

Voor de afstudeeropdracht ontvang je een vergoeding van €250 bruto per maand. Daarnaast zullen we ook zeker kijken of er na het afstuderen mogelijkheden voor je zijn bij AevesBenefit!

Inlichtingen

Ben je enthousiast en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Burcu Iserio (recruiter) via 06 5756 7588 of Joanne Schouten (recruiter) via 06 2139 6126. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij nieuwsgierig naar inkoop en zou jij je middels een afstudeeropdracht hierin willen verdiepen? Dan ontvangen wij graag jouw cv en motivatie via recruitment@aevesbenefit.com of via onderstaande “solliciteren” link.