Senior Werving & Selectie Consultant (bij AevesBenefit) – Amsterdam

12 jan 2021 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Een uitdagende, zelfstandige functie bij een snelgroeiende marktleider. Een groot netwerk met uiteenlopende klanten en kandidaten. Een energieke werkomgeving met betrokken collega’s en ruimte voor initiatief en ondernemerschap. Ben jij gemotiveerd om afwisselende projecten uit te voeren en mee te werken aan de strategie en continuïteit van onze W&S dienst?

AevesBenefit zoekt voor het Werving & Selectie team een:

Senior Consultant Werving & Selectie (32 – 40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is een landelijk opererend inkoopadviesbureau en als marktleider gespecialiseerd in inkoopvraagstukken in de publieke en private sector. Met diensten op het gebied van Consultancy, Outsourcing, Detachering, Werving & Selectie en Talent Ontwikkeling is AevesBenefit een ‘one stop shop’ om opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen. De samenstelling van AevesBenefit is uniek; achter iedere dienst zit een gespecialiseerd team dat opdrachtgevers ondersteunt met maatwerk oplossingen. Onze 400 medewerkers (inkoopconsultants, accountmanagers en recruiters) en omvangrijke netwerk aan zzp’ers zijn in staat tijdelijk te ontzorgen, structureel te verbeteren en inkoop vacatures vast in te vullen.

AevesBenefit maakt samen met Procumulator en het NIC onderdeel uit van de Aeves Groep. Van start up naar scale up en de uiteindelijke flow fase. Vanaf onze oprichting in 2011 timmeren we hard aan de weg. Dankzij autonome groei en diverse overnames hebben we de FD Gazelle Awards meerdere keren gewonnen en blijven we jaarlijks genomineerd worden. We hebben een bedrijf weten te bouwen met fantastische teams die voor elkaar klaar staan. Samen leggen we de lat hoger en bereiken we doelen. We werken voor de private en publieke sector, met klanten als FrieslandCampina, Dr. Oetker, Schiphol, Fokker, ASML, Eneco, het Antonie van Leeuwenhoek, LUMC en de Haagse Hogeschool. Van familiebedrijf tot en met multinational, van maakindustrie tot en met financiële dienstverlening. We zijn een jong en energiek bedrijf. De lijnen zijn kort, de sfeer is professioneel en informeel. Natuurlijk is er meer dan werk alleen in het leven. Er worden jaarlijks diverse sociale activiteiten en spetterende events georganiseerd. We lachen hard en werken hard. Aan goede (en flauwe) grappen én deskundigheid geen gebrek.

Het Werving & Selectie (W&S) team bestaat uit 5 fte en wordt aangestuurd door de Managing Consultant W&S. Er wordt actief samengewerkt met de andere afdelingen, zowel aan de saleskant (Interim en Consultancy) en de kandidatenkant (Corporate Recruitment). Het W&S team adviseert en ondersteunt klanten bij de invulling van vaste inkoopvacatures op alle niveaus. In 2021 is het de uitdaging om ons huidige momentum vast te houden en door te zetten. Ter uitbreiding wordt er een Senior Consultant W&S gezocht die het team samen met de Managing Consultant naar een hoger niveau tilt.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor alle projecten op medior- tot en met directieniveau. Je krijgt enkele sectoren toebedeeld en onderhoudt klant- en kandidatenrelaties proactief. Je werkt zelfstandig aan projecten en stuurt functioneel Junior- en Research Consultants aan die jou ondersteuning bieden bij de projecten. Je speelt een leidende rol in strategie sessies om een actieve bijdrage te leveren aan de toekomstplannen van het W&S team. Verder:

 • Werk je aan branche- en accountplannen om de markt beter te bedienen.
 • Vanwege ons grote netwerk ligt de nadruk op relatiebeheer en ontwikkeling. Je bouwt relaties op met kandidaten en ondersteun je ze op het gebied van coaching en carrière ontwikkeling. Daarnaast pleeg je acquisitie waar nodig in lijn met jouw brancheplan.
 • Voer je gesprekken op management- en directieniveau, met onder andere HR en Inkoopmanagers.
 • Verdiep jij je in het inkoop vak en weet je ook onze interim en consultancy diensten te pitchen (cross selling).
 • Volg je marktontwikkelingen op de voet en benut je kansen optimaal.
 • Schrijf en publiceer je content om onze zichtbaarheid te vergroten en imago te versterken.
 • Denk en werk je actief mee in lijn met de lange termijn strategie van het team.
 • Denk je mee aan mogelijke verbeteringen van processen en templates.

Functie-eisen

Je hebt een stevige recruitment basis en bent in staat zelfstandig W&S projecten uit te voeren. Je houdt alle stakeholders in het project op de hoogte en weet de juiste kandidaten te vinden en binden. Je bent ondernemend, benut kansen en werkt goed samen met het team en de rest van de organisatie. Verder:

 • Heb je een afgeronde hbo- of academische opleiding.
 • Werk je minimaal vijf jaar in de commerciële sector.
 • Heb je affiniteit en/of ervaring met inkoop.
 • Ben je een uitstekende netwerker, met commerciële drive.
 • Ben je een teamplayer, die collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan.
 • Stel jij het belang van de kwaliteit van onze dienstverlening aan klanten en kandidaten voorop.
 • Werk je resultaatgericht en heb je een winnaarsmentaliteit.

Aanbod

Naast een leuke werkomgeving en volop kans voor ontwikkeling bieden wij het volgende:

 • Een passend salaris op basis van persoonlijkheid, werkervaring en opleidingsniveau.
 • Bonus.
 • 25 verlofdagen en daarnaast 5 collectieve dagen.
 • Leaseauto of volledig mobiliteitsbudget.
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling.
 • Telefoonvergoeding van € 45,- netto.
 • Pensioen regeling via AEGON, waar wij 50% van jouw premie betalen.
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern).

Inlichtingen

Zou je graag meer willen weten over deze functie?! Neem dan contact op met Joanne Schouten via 06 213 96126 of met Burcu Iserio via 06 5756 7588. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 7984.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!