Senior IT Inkoper – Privaat (bij AevesBenefit) – Nederland

4 mei 2021 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

IT inkoop is zeg maar echt jouw ding! Hardware, software, het maakt niet uit. Je hebt jarenlange ervaring met IT inkoop en zou dit liefst delen met meerdere organisaties. Je lost complexe IT vraagstukken op en vindt het ook leuk om jouw kennis over te dragen (zowel intern al extern). Klinkt jou dit bekend in de oren? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Ter uitbreiding van ons private detachering team, zijn wij op zoek naar een:

Senior IT Inkoper (32 – 40 uur)
Locatie: Straal van +/- 1 uur rondom woonplaats en mogelijkheden om (deels) thuis te werken

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Functie

Als Senior IT Inkoper bij AevesBenefit ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers binnen de private sector. Enkele voorbeelden van onze opdrachtgevers zijn: BAM Groep, Schiphol Groep, Rabobank en Royal van Lent Shipyard.

Je zal gaan werken aan tactische tot strategische, IT inkooptrajecten. Hierbij kan je denken aan het uitvoeren van marktonderzoeken, de leveranciersselectie, onderhandelingen en stakeholdermanagement. Verder wordt er van je verwacht dat je zowel gevraagd als ongevraagd (interne) klanten op diplomatiek wijze durft te adviseren en voor te lichten.

Gemiddeld gezien duren opdrachten 6 tot 9 maanden en worden deze zo goed mogelijk afgestemd op jouw wensen, ambitie en groeipad. Samen met de fieldcoach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin je doelstellingen afspreekt en deze (half-) jaarlijks zal evalueren.

Naast jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers, vind je het leuk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends in de markt. Daarnaast volg je interne of externe trainingen/cursussen om jouw kennis up-to-date te houden. Tevens is het mogelijk om deel te nemen aan de IT expertise groep, waarin je jouw kennis (intern) kan delen en als IT vraagbaak klaar staat voor onze junior en medior inkopers. Het is zelfs mogelijk om je als mentor aan te melden, waarin je junioren intensief gaat begeleiden.

Functie-eisen

Graag zien we de volgende aspecten terug in jouw profiel:

 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • Aanvullende vakgerichte opleidingen zoals InkoopAcademie en Nevi, of je bent bereid deze te volgen;
 • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring met verschillende IT inkooptrajecten.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om het beste Inkoopadviesbureau te zijn én blijven.

Dit krijg je van ons:

 • Prima primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantiegeld en een bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen!

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voorhouden? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en neem contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 06-21396126 of Burcu Iserio via 06-57567588. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Referentienummer van deze vacature: 2814.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sollicitatie

Wil jij het verschil maken bij onze opdrachtgevers? Solliciteer meteen via onderstaande ‘solliciteer’ knop!