Senior Inkoper HR – privaat (bij AevesBenefit) – Nederland

23 mei 2021 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

Houd jij van afwisseling en krijg je energie van een dynamische rol? Ben je gebrand op jouw eigen ontwikkeling en zoek jij een inkoopfunctie waarin je jezelf uit kunt blijven dagen? Ben jij graag dé businesspartner op niveau die zowel gevraagd als ongevraagd adviezen geeft in complexe HR inkooptrajecten? Lees dan snel verder!

Vanwege de uitbreiding van het private team, zijn we op zoek naar:

Senior Inkoopadviseur HR (32-40 uur)
Locatie: Straal van +/- 1 uur rondom woonplaats en mogelijkheden om (deels) thuis te werken

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Functie

HR is een dynamisch werkveld, waar ontwikkelingen en veranderingen elkaar snel opvolgen. Denk alleen al aan de AVG, wet DBA alsook de opkomst van brokers en MSP concepten.

In deze functie als inkoopadviseur ben jij gedreven om jouw project én jouw rol naar een hoger niveau te tillen. Afhankelijk van het project ben jij verantwoordelijk voor achterhalen van de wensen van de stakeholders en weet je deze in concrete, heldere afspraken met de leveranciers te vertalen. Onze opdrachtgevers waarderen jouw kennis en kunde bij het ondersteunen en behalen van gestelde doelstellingen. Je bent een business partner op niveau en weet zowel gevraagd als ongevraagd op diplomatieke wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Naast bovenstaande werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid om op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf én onze organisatie verder te professionaliseren. Het is dan ook belangrijk dat je:

 • Het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op proactieve wijze jouw kennis;
 • Jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door deel te nemen aan Q-sessies en het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt op de voet volgt!

Functie-eisen

Graag zien we de volgende aspecten terug in jouw profiel:

 • Een afgeronde hbo-opleiding;
 • Aanvullende vakgerichte opleidingen zoals InkoopAcademie en Nevi, of je bent bereid deze te volgen;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen inkoop (specifiek binnen het HR domein).

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om het beste Inkoopadviesbureau te zijn én blijven.

Dit krijg je van ons:

 • Prima primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantiegeld en een bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen!

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voorhouden? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en neem contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 06-21396126 of Burcu Iserio via 06-57567588. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Referentienummer van deze vacature: 2811.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.