Senior Inkoper Facilitair – Europees Aanbesteden (bij AevesBenefit) – Nederland

5 mei 2021 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Heb jij een passie voor facilitaire inkoop? Krijg jij energie van afwisseling en diversiteit? Zie jij het als een uitdaging om je bij verschillende organisaties in te zetten en wil jij het meeste halen uit jouw ontwikkeling? Wij bieden jou de mogelijkheid om je snel te verbreden én te verdiepen. Is je interesse gewekt? Dan komen wij graag met je in contact!

Vanwege de uitbreiding van het publieke team, zijn we op zoek naar:

Senior Inkoopadviseur Facilitair – Publiek (32 – 40 uur)
Locatie: Straal van +/- 1 uur rondom woonplaats en mogelijkheden om (deels) thuis te werken

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Functie

Als senior inkoopadviseur bij AevesBenefit heb jij de regie over verschillende inkooptrajecten en aanbestedingsprocedures, met een focus op facilitaire diensten. Een opdracht duurt gemiddeld 6 tot 9 maanden. Bij AevesBenefit houden we van gedreven professionals, die net dat stapje extra willen zetten voor onze opdrachtgevers. Je bent in staat je snel aan te passen aan nieuwe omgevingen. Je bent leergierig en weet op duidelijke, doch tactische wijze jouw boodschap op verschillende niveaus over te brengen.

Afhankelijk van het project kun je verschillende verantwoordelijkheden verwachten. Zo voer je soms Europese, maar ook complexe meervoudige onderhandse procedure uit. Ook het houden van minicompetities binnen de raamovereenkomsten kan voorkomen. Je geeft gewenste, dan wel ongewenste adviezen met betrekking tot inkoop, contracten en aanbestedingen en je ziet toe op naleving van het inkoopproces en beleid. Het analyseren van de spend en leveranciers- en/of contractmanagement behoren ook vaak tot jouw taken. Daarnaast stel je je op als sparringpartner voor jouw naaste collega’s en positioneer je je als coach voor onze junior inkoopadviseurs.

Naast bovenstaande werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid om op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf én onze organisatie verder te professionaliseren. Het is dan ook belangrijk dat je:

 • Het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op proactieve wijze jouw kennis;
 • Jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door deel te nemen aan Q-sessies en het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt op de voet volgt!

Functie-eisen

Graag zien we in jouw profiel de volgende aspecten:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Aangevuld met opleidingen op het gebied van inkoop, zoals NEVI 1 en/of NEVI 2;
 • Je hebt tenminste vijf jaar relevante inkoopervaring met een focus op facilitaire diensten als bijvoorbeeld catering, beveiliging en schoonmaak;

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om de beste inkoop bureau organisatie te zijn en blijven.

Dit krijg je van ons:

 • Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantiegeld en een bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen.

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voorhouden? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en neem contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 06-21396126 of Burcu Iserio via 06-57567588. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Referentienummer: 2821

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geworden en zie je het als een uitdaging om bij verschillende opdrachtgevers het verschil te maken?

Klik dan op de onderstaande ‘solliciteer’ button!