Senior Inkoopadviseur Werken (bij AevesBenefit) – Nederland

15 sep 2020 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Heb jij een passie voor het aanbestedingsvak én krijg jij energie van werken binnen werken? Krijg jij energie van afwisseling en diversiteit in jouw projecten en zet jij jouw kennis en ervaring graag in bij verschillende opdrachtgevers? En wil jij werken bij een organisatie die de medewerker centraal zet en meedenkt over zijn/haar ontwikkeling in de breedste zin van het woord? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding van het publieke team, zijn we op zoek naar:

Senior Inkoopadviseur Werken (32-40 uur)

Locatie: Straal van +/- 1 uur rondom woonplaats en mogelijkheden om (deels) thuis te werken

Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie is wellicht wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en hebben voldoende zelfspot.

Functie

Als Senior Inkoopadviseur bij AevesBenefit bied je ondersteuning aan verschillende organisaties binnen de publieke sector op het gebied van GWW inkoop- en aanbestedingen.

In jouw projecten zul je afwisselende verantwoordelijkheden hebben, denk bijvoorbeeld aan:

 • Zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van aanbestedingen op het gebied van met name civieltechnische werken;
 • Gezamenlijk met het projectteam de aanbesteding conform verwachting begeleiden en opleveren;
 • Opstellen van inkoop- en aanbestedingsplannen;
 • Contractmanagement binnen GWW-projecten;
 • Opstellen van alle benodigde aanbestedingsstukken, waaronder selectie- en inschrijvingsleidraad, nota’s van inlichtingen, proces-verbaal van aanbesteding, beoordelingsprotocollen, voorgenomen en definitieve gunningsbesluiten, etc.
 • Opstellen en teken-gereed maken van overeenkomsten;
 • Gevraagd (en ongevraagd) adviseren over inkoop-gerelateerde onderwerpen op managementniveau;
 • Adviseren van projectleiders en werkvoorbereiders over de aanbestedingswet en het inkoopbeleid.

Gemiddeld gezien duren opdrachten 6 tot 9 maanden en worden deze zo goed mogelijk afgestemd op jouw wensen, ambitie en groeipad. Samen met jouw fieldcoach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin je doelstellingen afspreekt en deze (half-) jaarlijks zal evalueren.

Naast jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers, vind je het leuk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends in de markt. Daarnaast volg je interne of externe trainingen/cursussen om jouw kennis up-to-date te houden. Het is zelfs mogelijk om je als mentor aan te melden, waarin je junioren intensief gaat begeleiden.

Functie-eisen

Je beschikt over een sterk aanpassingsvermogen en je weet je pragmatisch en resultaatgericht op te stellen. Met jouw klant- en leveranciersgerichtheid zet jij je in op de optimale inkoopprestaties te behalen. Je blijft graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Je vindt het leuk om de beste oplossing te leveren voor jouw business partner(s) en je weet eenvoudig te bewegen binnen de wet- en regelgeving omtrent het (Europees) aanbesteden. Je bent goed in het organiseren en (tijdig) bijsturen van de aanbesteding, zodat de resultaten tijdig bereikt worden.

Daarnaast zien we ook graag terug in jouw profiel:

 • Een afgeronde HBO-/WO opleiding;
 • Bij voorkeur aangevuld met opleidingen op het gebied van inkoop, zoals NEVI 1 en/of NEVI 2;
 • Aantoonbare ervaring als (senior) inkoopadviseur binnen een complexe engineering, inkoop en constructie omgeving;
 • Je hebt kennis en ervaring met ARW 2016, en geïntegreerde contractvorm UAVen (UAV, UAV-GC en hybride), en optioneel met Fidic;
 • nnovatieve aanbestedingsvormen zoals EMVI-bestekken zijn voor jou niet onbekend.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een top-reputatie.

Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team, die een gezamenlijke drive hebben om de beste inkoopadvies organisatie te zijn en te blijven.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Variabele bonus;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledig mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op Joanne Schouten (recruiter) via 020 311 6497 of met Burcu Iserio (recruiter) via 06 57567588. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 7120

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geraakt en denk jij het verschil te kunnen maken bij onze opdrachtgevers?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.