Senior Inkoopadviseur ICT – Privaat (bij AevesBenefit) – Nederland

20 nov 2018 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

Krijg jij warm van complexe inkooptrajecten binnen het ICT domein? Houd je van afwisseling en functioneer je het beste in een dynamische functie? Haal jij graag het beste uit jezelf en wil jij je continue blijven ontwikkelen (specialiseren/verbreden) bij verschillende opdrachtgevers? Dan is dit jouw nieuwe functie!

Vanwege de uitbreiding van het private team, zijn we op zoek naar:

Senior Inkoopadviseur ICT – Privaat

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

In deze functie krijg jij de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers in de private sector interessante en uiteenlopende ICT inkooptrajecten uit te voeren. Deze projecten richten zich op zowel tactisch als strategisch niveau.

Als inkoopadviseur bij AevesBenefit ben je o.a. verantwoordelijk voor stakeholdermanagement, jij hebt inzicht in wat er nodig is om de inkoopbelangen en wensen zo goed mogelijk te behartigen. Gevraagd en ongevraagd weet je gepaste adviezen te geven. Je bent betrokken bij de leveranciersselectie, ziet toe op kwaliteit, voert onderhandelingen uit, streeft naar een hoge leverbetrouwbaarheid en maakt heldere afspraken. Afhankelijk van jouw opdracht denk je mee over mogelijke kostenbesparingen en tracht je er naar het totale inkoopproces te optimaliseren.

Naast bovenstaande werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid om op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf én onze organisatie verder te professionaliseren. Het is dan ook belangrijk dat je:

 • Het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op proactieve wijze jouw kennis;
 • Jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door deel te nemen aan Q-sessies en het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt op de voet volgt!

Functie eisen

We zoeken een mensgerichte, gedreven ICT inkoopprofessional die zichzelf wil ontwikkelen naar een hoger niveau. Je communiceert eenvoudig en transparant op en met alle niveaus binnen de verschillende organisaties en weet draagvlak te creëren. Je bent organisatiesensitief, bent gedreven en bezit een gezonde dosis humor.

Daarnaast zien we graag in jouw profiel het volgende terugkomen:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, eventueel aangevuld met NEVI I en bij voorkeur NEVI II;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen inkoop (specifieke binnen het ICT domein).

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Variabele bonus;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2814.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geraakt en zie je het als een uitdaging om bij verschillende opdrachtgevers het verschil te maken?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren