Senior Inkoopadviseur HR – privaat (bij AevesBenefit) – Nederland

19 nov 2018 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

Houd jij van afwisseling en krijg je energie van een dynamische rol? Ben je gebrand op jouw eigen ontwikkeling en zoek jij een inkoopfunctie waarin je jezelf uit kunt blijven dagen? Ben jij graag dé businesspartner op niveau die zowel gevraagd als ongevraagd adviezen geeft in complexe HR inkooptrajecten? Lees dan snel verder!

Vanwege de uitbreiding van het private team, zijn we op zoek naar:

Senior Inkoopadviseur HR (32-40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

HR is een dynamisch werkveld, waar ontwikkelingen en veranderingen elkaar snel opvolgen. Denk alleen al aan de AVG, wet DBA alsook de opkomst van brokers en MSP concepten.

In deze functie als inkoopadviseur ben jij gedreven om jouw project én jouw rol naar een hoger niveau te tillen. Afhankelijk van het project ben jij verantwoordelijk voor achterhalen van de wensen van de stakeholders en weet je deze in concrete, heldere afspraken met de leveranciers te vertalen. Onze opdrachtgevers waarderen jouw kennis en kunde bij het ondersteunen en behalen van gestelde doelstellingen. Je bent een business partner op niveau en weet zowel gevraagd als ongevraagd op diplomatieke wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Naast bovenstaande werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid om op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf én onze organisatie verder te professionaliseren. Het is dan ook belangrijk dat je:

 • Het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op proactieve wijze jouw kennis;
 • Jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door deel te nemen aan Q-sessies en het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt op de voet volgt!

Functie eisen

Om in deze rol succesvol te kunnen zijn ben je een uitstekende multitasking en vind je het leuk om zaken goed te organiseren. Je bent communicatief sterk en uiteraard je draait je hand er niet om voor het voeren van onderhandelingsgesprekken met leveranciers. Je bent doortastend en resultaatgericht en in staat om in wisselende omgevingen en op verschillende niveaus prettig en succesvol samen te werken. Je hebt de ambitie om het beste uit jezelf en uit jouw projecten te halen. Je werkt graag resultaatgericht en weet met jouw uitstekende sociale vaardigheden draagvlak te creëren voor de gekozen richting. Naar werk neem jij uiteraard nog een gezonde dosis humor en creativiteit mee!

Verder zien we graag in jouw profiel het volgende terugkomen:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding, aangevuld met NEVI I en bij voorkeur NEVI II;
 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring binnen inkoop (specifieke binnen het HR domein).

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Variabele bonus;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2811.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geworden en zie je het als een uitdaging om bij verschillende opdrachtgevers het verschil te maken?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren