Senior Aanbestedingsconsultant ICT – Nederland

26 jan 2018 overige

Introductie

Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe, uiteenlopende (inkoop gerelateerde) vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers? Zet jij jezelf graag op de kaart bij een dynamisch bedrijf waar jij jouw praktische instelling en pragmatisme optimaal in kunt zetten? Wil jij jezelf continu ontwikkelen en het beste uit jezelf halen? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

Vanwege de uitbreiding van het publieke consultancy team, zijn we op zoek naar:

Senior Aanbestedingsconsultant ICT

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als Senior Aanbestedingsconsultant werk je projectmatig aan adviesopdrachten op het gebied van inkoop van diensten, goederen en/of werken in de (semi) publieke sector. Je adviseert klanten over de inrichting van aanbestedingen. Jij weet de behoeftestelling van de klant te vertalen in een concreet plan van aanpak met een toetsbaar resultaat. Jij borgt daarbij de rechtmatigheid én doelmatigheid. In deze rol ben je tevens verantwoordelijk voor het van A tot Z uitvoeren, procesmatig begeleiden en bewaken van (Europese) aanbestedingen. Je verliest het resultaat niet uit het oog; daar geven wij een garantie op af aan onze klanten. Je bent van begin tot eind betrokken bij het aanbestedingsproces; je bent procesbegeleider én sparringpartner. Je voert deze projecten zelfstandig uit of in de rol van projectleider samen met een van onze junior aanbestedingsconsultants als projectsecretaris. Jij begeleidt hen in het proces. Jij werkt zowel binnen Aeves aan diverse adviesopdrachten als op locatie bij verschillende klanten. Je bedient verschillende klanten tegelijkertijd. Je bepaalt je eigen agenda: je bent flexibel en plannen is je tweede natuur. Het is een dynamische functie waarbij je – gevraagd en ongevraagd – voorlichting en advies geeft aan klanten.

Naast bovenstaande werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid om op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf én onze organisatie verder te professionaliseren. Het is dan ook belangrijk dat je:

 • Het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op proactieve wijze jouw kennis;
 • Jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door deel te nemen aan Q-sessies en het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt op de voet volgt!

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een gedreven collega met:

 • Een afgeronde HBO of academische, aangevuld met relevante inkoop-/aanbestedingsopleiding(en);
 • Minimaal 5 tot 10 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met het van A tot Z uitvoeren van (Europese) ICT/Werken aanbestedingstrajecten;
 • Sterke communicatieve- en sociale vaardigheden;
 • Overtuigingskracht en organisatie sensitiviteit.

Als persoon ben je iemand met een gezonde dosis humor, ambitie en drive. Je beschikt over een aanpassend vermogen en je weet je pragmatische en professioneel op te stellen. Samenwerkend met verschillende collega’s in projectteams kom jij goed tot je recht, maar ook zelfstandig als projectleider sta jij je mannetje!

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2889.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geworden en wil jij het verschil maken bij onze opdrachtgevers?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook