Sales Support Medewerker (bij AevesBenefit) – Amsterdam Zuid-Oost

21 nov 2018 overige Staff Amsterdam Zuid-Oost

Introductie

Word jij gelukkig in een administratieve rol waarin je jouw ondersteunende en faciliterende kwaliteiten in kunt zetten? Dan ben jij de topper om ons team te versterken!

Ter uitbreiding van ons Resource Management team, zijn wij per direct op zoek naar een:

Medewerker Sales Support (32-40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Je komt terecht in een groeiende organisatie met hoge ambities. Wij zijn een jong en enthousiast team van ca. 30 stafleden verdeeld over Resourcemanagement, Finance, HR, Recruitment, Fieldmanagement, Communicatie en Sales. De afdeling Resource Management bestaat momenteel uit 3 Resource Managers en één Medewerker Sales Support.

Functie

Als Medewerker Sales Support ben jij een spin in het web. Zo werk je nauw samen met onze accountmanagers, consultants en ZZP-ers. Je bent betrokken vanaf de aanvraag (i.e. een tijdelijke vacature) tot en met de on-boarding van de consultants bij onze opdrachtgevers. Een greep uit jouw werkzaamheden zijn (o.a.):

 • Het opstellen, aanvullen en publiceren van aanvragen op onze website;
 • Het opstellen en indienen (in overleg met sales) van offertes;
 • Het reviewen van CV’s, deze omzetten in de AevesBenefit huisstijl en vervolgens aanleveren bij sales en/of opdrachtgevers;
 • Het inplannen van intakegesprekken tussen medewerkers en opdrachtgevers;
 • Het opstellen van klant en ZZP-contracten;
 • Het regelen van gegevens voor een correcte onboarding van collega’s op nieuwe opdrachten, zoals (bijvoorbeeld) het aanvragen van VOG’s en aanleveren van bedrijfs- en kandidaatgegevens.

Bij AevesBenefit organiseren we verschillende klantevents waarbij je een rol in de organisatie zult spelen. Naast alle zakelijkheden vinden we het ook gewoon leuk om samen bij kennissessies aanwezig te zijn of om te sparren over inkoop/AevesBenefit gerelateerde onderwerpen onder het genot van een hapje en een drankje. Tot slot dagen we je graag uit om de strijd aan te gaan tijdens onze befaamde sportieve activiteiten. The game is on…!

Functie eisen

Je vindt het fijn om alles netjes en nauwkeurig bij te houden, jouw administratie is altijd perfect in orde! Verder help je bijvoorbeeld bij het opstellen van klantrapportages en verstuur je opdracht evaluaties naar klanten. Daarnaast vind je het leuk om initiatief te nemen, mee te denken over verbeteringen in de breedste zin van het woord en kan je je flexibel opstellen. Als laatste, weet je goed prioriteiten te stellen en bent communicatief sterk.

Als laatste zijn de volgende eisen van belang:

 • Minimaal MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
 • Circa 1 tot 3 jaar werkervaring in een administratieve functie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Een salaris van maximaal €2400 bruto per maand (o.b.v. 40 uur);
 • 8% vakantiegeld;
 • Bonus;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling;
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Mogelijkheden om intern door te groeien.

Inlichtingen

Ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op via 020-3116499 en vraag naar één van onze recruiters (Jessica Brouwer, Joanne Schouten of Tanya van Goch). Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 3753.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Sollicitatie

Enthousiast geworden en zie jij het als een uitdaging om alles zorgvuldig te regelen voor onze consultants en opdrachtgevers?

Klik dan op de onderstaande ‘solliciteer’ knop.

Solliciteren