Researcher (Bijbaan – bij AevesBenefit) – Amsterdam

21 aug 2019 overige Staff Amsterdam

Introductie

Krijg jij energie van connecties, verbindingen en creatieve oplossingen? Wil jij werken in een ondernemende en professionele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar waar hard lachen net zo belangrijk is? Waar je de ruimte krijgt om naast jouw studie relevante werkervaring op te doen?

AevesBenefit is ter ondersteuning van onze Recruiters en W&S Consultants op zoek naar een bevlogen en hands-on:

Searcher (minimaal 16 uur pw beschikbaar)


Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie is wellicht wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en hebben voldoende zelfspot.

Je komt terecht in een groeiende organisatie met hoge ambities. Wij zijn een jong en enthousiast team van ca. 30 stafleden verdeeld over Resourcemanagement, Finance, HR, Recruitment, Fieldmanagement, Marketing en Sales. De afdeling bestaat uit vijf gedreven recruitmentprofessionals met humor, karakter en ieder een sterke mening.

Functie

In de functie van Searcher ondersteun jij jouw directe collega’s van Recruitment en Werving & Selectie bij de werving van inkoopprofessionals voor interne en externe vacatures. De ene dag ben jij bezig met het in kaart brengen van bijvoorbeeld alle FMCG bedrijven in Nederland, terwijl je de volgende dag de opvolging van kandidaten oppakt en ervoor zorgt dat je in contact komt met dé inkoopprofessionals in de markt.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

 • Mee te denken over creatieve manieren om in contact te komen met potentiële kandidaten;
 • Functieprofielen op te stellen en via sociale media te delen;
 • Marktonderzoeken uit te voeren en proactief kandidatenlijsten te maken;
 • Analyses te maken en advies geven aan de Recruiters en W&S Consultants;
 • Potentiële kandidaten in kaart te brengen en eventueel matchen met lopende projecten;
 • Ons CRM-systeem up-to-date te houden en bij te werken met klant- en kandidaat gegevens.

Functie eisen

Jij bent nog druk bezig met je studie of je bent net afgestudeerd en zoekt een mooi begin van jouw carrière. Je hebt van nature interesse in mensen, bent ondernemend en hebt oog voor commercie. Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om op creatieve wijze kansen te benutten!

Daarnaast zien we graag in jouw profiel het volgende terug:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met arbeidsbemiddeling;
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift in de Engelse en Nederlandse taal.

Voor deze functie zoeken wij energieke kandidaten met een aanstekelijk enthousiasme!

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele werkgever met een topreputatie. Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team. Een team met een sterke gezamenlijke drive om de beste te zijn en te blijven.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen obv fulltime;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Enthousiast geworden en wil je solliciteren? Klik dan hieronder op de sollicitatiebutton.

Solliciteren