Recruitment Support (bijbaan) – Amsterdam

4 jan 2019 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Wil jij werken in een ondernemende en professionele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar waar hard lachen net zo belangrijk is? Waar je de ruimte krijgt om naast jouw studie relevante werkervaring op te doen? Heb jij interesse in arbeidsbemiddeling, wil jij die perfecte kandidaat vinden en de beste match maken met toonaangevende opdrachtgevers? Dan is dit jouw perfecte bijbaan!

AevesBenefit is ter ondersteuning van onze Werving & Selectie Consultants op zoek naar een bevlogen en hands-on:

Bijbaan: Recruitment Support (min. 16 uur p.w.)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Je komt terecht in een groeiende organisatie met hoge ambities. Wij zijn een jong en enthousiast team van ca. 30 stafleden verdeeld over Resourcemanagement, Finance, HR, Recruitment, Fieldmanagement, Marketing en Sales.

De afdeling bestaat uit zes gedreven recruitmentprofessionals met humor, karakter en ieder een sterke mening. De Werving en Selectie afdeling is bezig met een professionaliseringsslag, waarbij de processen en structuur duidelijk in kaart gebracht zijn en het nu tijd is om het opgestelde plan te gaan implementeren. Je krijgt in deze rol verantwoordelijkheid, de ruimte om te ondernemen en de kans om jezelf binnen het recruitmentvak te ontwikkelen tot een zelfstandig Consultant.

Functie

In de functie van Recruitment support ondersteun jij jouw directe collega’s van Werving & Selectie en Recruitment bij de werving van inkoopprofessionals voor interne en externe vacatures. Je houdt je bezig met searchen in de breedste zin van het woord; hoe vind je de perfecte kandidaat en hoe weet je deze kandidaat aan je te binden? Daarnaast breng je bedrijven en marktontwikkelingen in kaart en werk je mee aan onze arbeidsmarktcommunicatie.

Tevens vind je het volgende leuk:

 • Mee te denken over creatieve manieren om in contact te komen met potentiële kandidaten;
 • Functieprofielen op te stellen en via sociale media te delen;
 • Marktonderzoeken uit te voeren en proactief kandidatenlijsten te maken;
 • Analyses te maken en advies geven aan de Werving & Selectie Consultants;
 • Potentiële kandidaten in kaart te brengen en eventueel matchen met lopende projecten;
 • Ons CRM-systeem up-to-date te houden en bij te werken met klant- en kandidaatgegevens;
 • Presentaties voorbereiden en klaarzetten.

Al met al een interessante en uitdagende bijbaan waar je zelfstandig aan de slag gaat en veel eigen verantwoordelijkheid krijgt!

Functie eisen

Jij zit in de laatste fase van jouw studie en wil alvast praktijkervaring opdoen voor de start van jouw carrière. Je hebt van nature interesse in mensen, bent ondernemend en hebt oog voor commercie. Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om op creatieve wijze kansen te benutten!

Daarnaast zien we graag in jouw profiel het volgende terug:

 • Afgeronde HBO- of WO opleiding;
 • Affiniteit met arbeidsbemiddeling;
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift in de Engelse en Nederlandse taal;
 • De ambitie om verder te groeien binnen de commercie of recruitment.

Voor deze functie zoeken wij energieke kandidaten met een aanstekelijk enthousiasme!

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Annabelle van der Vossen – 0646317655 – a.vandervossen@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren