Recruiter W&S – Amsterdam

21 apr 2018 overige Staff Amsterdam

Introductie

Ben jij altijd oprecht geïnteresseerd in de persoon achter het CV? Zie jij het als een uitdaging om jouw kandidaten te adviseren en begeleiden naar een nieuwe stap in hun carrière? Word je gedreven door het uitstekende willen adviseren, meedenken en ondersteunen van jouw klanten? Dan komen wij graag met je in contact!

Voor ons succesvolle W&S team, zoeken wij ter uitbreiding een:

Enthousiaste Recruiter

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

In deze functie ben jij de schakel tussen kandidaat en klant! Je onderzoekt en inventariseert behoeften van de klant en regisseert het volledige proces rondom de opdrachten. Je werkt intensief samen met opdrachtgevers als FrieslandCampina, Gazelle, Dr. Oetker en Ahold! Door deze intensieve samenwerking ontwikkel je een diepgaande kennis van de inkoopbranche. Zo leer je een kundig gesprekspartner te zijn op alle niveaus van traineeships tot managementposities. Je hebt een drive om mensen te helpen, je denkt met je kandidaten mee over de volgende stap in hun carrière en begeleidt ze in het sollicitatieproces van A-Z. Daarnaast volg je cursussen en trainingen om jezelf blijvend uit te dagen en te ontwikkelen.

Daarnaast vind je het leuk om:

 • Mee te denken bij het opstellen van het W&S plan;
 • Kandidaat gesprekken te voeren;
 • Op proactieve wijze in te spelen op trends en ontwikkelingen binnen de inkoopmarkt;
 • Projecten/aanvragen te managen en op eigen initiatief starten;
 • Je netwerk te vergroten, door events en bijeenkomsten bij te wonen.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij energieke kandidaten met een aanstekelijk enthousiasme. Je bent communicatief (slag)vaardig en houdt ervan om op creatieve wijze kansen te benutten!
Je bent een geboren netwerker met een commerciële instelling.

Daarnaast zien we graag in jouw profiel het volgende terug:

 • Afgeronde HBO- of academische opleiding;
 • Affiniteit of enige relevante werkervaring (0-5 jaar) in recruitment en/of werving & Selectie;
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2352.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Sollicitatie

Enthousiast geworden?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren