Procurement Professional – Nederland

5 okt 2017 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

Mis je de uitdaging en dynamiek in je huidige rol? Word je blij van een steile leercurve? Zit inkoop in je bloed? Zie jij het als een uitdaging om verschillende opdrachtgevers te adviseren bij vraagstukken en projecten omtrent inkoop? Dan is dit jouw nieuwe functie!

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een:

Gedreven Procurement Professional

Organisatie

Welkom bij AevesBenefit, wij zijn hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen. Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zijn een laagdrempelige en platte organisatie met korte lijnen, waarin eigen initiatief meer dan welkom is!

Functie

In deze functie krijg je de mogelijkheid om zelfstandig diverse inkoopprojecten en aanbestedingen uit te voeren, te implementeren en te begeleiden. Daarbij krijg je de kans om mee te denken bij de ontwikkeling en het doorvoeren van verbeteringen bij inkooporganisaties, verschillende processen en tools. Wanneer nodig voer je bij het maken van raam- en inkoopcontracten onderhandelingen met de leverancies.

Je duikt contract- en leveranciersmanagement in en weet zowel gevraagd als ongevraagd op diplomatieke wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Naast jouw bovenstaande werkzaamheden bij de verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf onze organisatie verder te professionaliseren;

 • Je vindt het leuk een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op pro-actieve wijze jouw kennis;
 • Je wilt jezelf blijvend ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt volg je op de voet!

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij:

 • Afgeronde HBO- of academische opleiding aangevuld met NEVI I (vereist) en bij voorkeur NEVI II;
 • 2-5 jaar relevante werkervaring binnen het inkoop vakgebied;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving (Europese aanbestedingsrichtlijnen);
 • Daarnaast ben je communicatief vaardig, resultaat- én klantgericht en flexibel (reistijd én werkuren).

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving met de mooiste opdrachten uit de markt, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Met meer dan veertig raamovereenkomsten in de publieke en private sector, zijn we marktleider op inkoopgebied. Je komt terecht in een enthousiast team van (junior tot en met senior+) consultants! Naast prima primaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij je onder meer:

 • Een netwerkorganisatie vol met kennis, sportievelingen én vakidioten;
 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Mooie, uitdagende opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers;
 • Een vaste aanstelling.

Tot slot worden vanuit onze academie trainingen en cursussen aangeboden om mét jou de stappen te zetten om door te groeien tot Senior Procurement Professional.


Inlichtingen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Joanne Schouten via telefoonnummer 020-2259236 of recruitment@aevesbenefit.com.

Reageren op deze vacature kan tot 8 december 2017.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geraakt en zie je het als een uitdaging om bij verschillende opdrachtgevers het verschil te maken?

Klik dan op de onderstaande ‘solliciteer’ knop

Solliciteren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook