Procurement Consultant (bij AevesBenefit) – Nederland

7 feb 2019 Sales Privaat Nederland

Introductie

Beschik jij over sterke analytische vaardigheden en wil je jouw inkoop kennis inzetten om de inkoop afdeling van verschillende organisaties verder te ontwikkelen? Zoek je een positie met een steile leercurve, van waaruit jij je niet alleen op deze inhoudelijke projecten richt, maar ook met initiatief en ondernemerschap? Dan zoeken we je jou voor ons private consultancy team bij AevesBenefit.

AevesBenefit is op zoek naar een:

Procurement Consultant (40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Om de advies tak verder uit te bouwen, is er een Director Consultancy aangesteld die een brede consulting achtergrond (big four) combineert met hands-on inkoop ervaring. De snelle groei van dit onderdeel willen we vasthouden en doorzetten. We zoeken dan ook naar ambitieuze consultants, die in korte tijd veel willen leren en gemotiveerd zijn om onze klanten te helpen in het succesvol transformeren van hun inkooporganisaties. We zoeken de mensen die energie krijgen van onze dynamische en informele cultuur, beperkte mate van bureaucratie, snelle besluitvorming en ruimte voor eigen initiatief. De mensen die net als wij vol zitten met enthousiasme, ondernemerschap en houden van veelzijdigheid.

Daarnaast kan je het volgende verwachten als Procurement Consultant:

 • Je bent direct betrokken bij de realisatie van inkoopprojecten en staat in nauw contact met de opdrachtgever;
 • Je analyseert en identificeert waarde toevoegende kansen, mogelijkheden tot procesoptimalisaties en ondersteunt het uitvoeren van inkoop- en organisatieanalyses;
 • Je hebt de mogelijkheid om inkooptransformaties van begin tot eind mee te maken en speelt een belangrijke rol in het volbrengen hiervan;
 • Je krijgt vanaf het eerste moment veel vrijheid en zult zelfstandigheid moeten tonen, uiteraard onder begeleiding van ervaren AevesBenefit consultants.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij enthousiaste kandidaten, met een gezonde dosis ondernemerschap, betrokkenheid en (analytisch) inzicht. Je weet jouw eigen agenda goed te bewaken en weet meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Je bent empathisch, zelfverzekerd en flexibel. Je vindt het leuk om samen met én voor de klant de mooiste en beste oplossingen te bedenken. Je houdt ervan om naar doelen toe te werken en tegenslagen met creatieve ideeën om te buigen naar oplossingen!

Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw CV:

 • Een afgeronde WO opleiding (bij voorkeur in bedrijfseconomische – of vergelijkbare – richting);
 • Relevante werkervaring of een specifieke inkoop- en / of supply chain management studie is een pre;
 • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden.

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Variabele bonus;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2302.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geworden en wil je direct solliciteren?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren