Office Manager – Amsterdam

4 jul overige Staff Amsterdam

Introductie

Ben jij een organisatietalent, gastvrij en sta je altijd voor een ander klaar? Op zoek naar een uitdaging in een bruisende omgeving? Als grootste en snelst groeiende inkoopbureau van Nederland is AevesBenefit opzoek naar een echte multitasker om ons team te versterken!

Wij zijn per augustus op zoek naar een:

Office Manager

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau voor advies, werving & selectie en detachering. De resultaten van onze klanten staan centraal. Alleen het beste voor onze klanten vindt AevesBenefit goed genoeg. Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze consultants. Dit inspireert de beste consultants in ons vak om zich aan AevesBenefit te binden. Gezamenlijk vormen wij een bruisend netwerk van ruim 200 inkoopconsultants, die ‘fun to work with’ zijn. Met onze consultants, partners en klanten vormen we het kloppend hart van het inkoopvakgebied. Gedreven door performance, met een snelle, betrouwbare en professionele dienstverlening.


Functie

Als Office Manager ben je verantwoordelijk voor de vele verschillende taken die komen kijken bij het draaiende houden van ons kantoor. Als eerste aanspreekpunt van AevesBenefit zorg jij er met jou dienstbaarheid voor dat iedere gast en collega gastvrij ontvangen wordt. Je ‘ziet’ het werk en neemt initiatief om er voor te zorgen dat de verschillende werkzaamheden zorgvuldig uitgevoerd worden.

 • Het ontvangen van onze gasten (sollicitanten, klanten, opdrachtgevers en leveranciers);
 • Het aanspreekpunt voor externen, maar ook collega’s van AevesBenefit zijn;
 • Ondersteuning van verschillende afdelingen (als HR, Resource Management, Marketing, Finance en Sales);
 • Aansturen van de schoonmaak;
 • Verzorgen van alle poststukken;
 • Bestellen van kantoorartikelen;
 • Faciliteren van trainingen;
 • Maken van afspraken voor MT.

Functie eisen

 • Minimaal afgeronde MBO of HBO diploma;
 • Ervaring met Microsoft Office;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden. Maar dat spreekt allemaal voor zich. Wat we nog veel belangrijker vinden is onze jonge en dynamische cultuur. Een enthousiaste club, waarvan de mentaliteit het beste te omschrijven is als ‘zakelijk met een knipoog’.

Inlichtingen

Heb je vragen over deze functie dan kun je terecht bij Ilse Tuinenburg via telefoonnummer 020 – 311 64 95 of e-mailadres i.tuinenburg@aevesbenefit.com

Sollicitatie

Heb je interesse in deze functie en wil je solliciteren? Klik dan hieronder op de sollicitatiebutton.

Solliciteren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook