De AevesBenefit kernwaarden vanuit Stefan

3 mrt 2020

Ik ben momenteel 1 jaar en 8 maanden in dienst. Daarvoor heb ik 5 jaar als strategische inkoper in loondienst voor een specialistisch psychiatrisch ziekenhuis gewerkt en ben ik 2 jaar als tactisch inkoper gedetacheerd bij een verstandelijk gehandicapten instelling.

Presteren
Ik kan het nooit laten om uitdagingen niet aan te gaan. Ik wil het maximale uit mezelf en anderen halen. In mijn vorige job heb ik samen met de inkoopmanager de inkooporganisatie van een reactieve inkoopafdeling, verandert in een proactieve business partner met eigenaarschap. Hebben we het contractmanagement van strategische contracten van de business over genomen en een P2P-systeem geïntroduceerd/geïmplementeerd. Na vijf jaar was de uitdaging voor mij er wel een beetje uit. Toen kwam ik in contact met Jessica en twee weken later tekende ik bij AevesBenefit mijn arbeidsovereenkomst. Ik merkte dat ik de afwisseling tussen organisaties en mensen steeds meer ging missen. Het team Consultancy Publiek bood mij deze uitgelezen kans en die heb ik de afgelopen jaar en acht maanden volledig aangepakt. De combinatie van meerdere resultaatgerichte projecten bij diverse opdrachtgevers maakt het elke week weer uitdagend om het maximale eruit te halen. De uitdaging om mezelf tot een publiek inkoper adviseur te transformeren en de vele projecten uit de diverse mantels zorgen ervoor dat ik zelf dagelijks moet presteren. Naast mijn werk en jonge gezin heb ik ook nog de Leergang Aanbestedingsrecht afgerond. Ondanks dat het soms veel energie kost krijg ik daar ook enorm veel energie van.

Vertrouwen
Ik heb vanuit de private inkoop (zorginkoop) de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen binnen het publieke domein. Vanuit de doorontwikkeling van het team wordt er tevens de ruimte en het vertrouwen gegeven om aan de slag te gaan met het Propositieplan Inkooptransformatie Publiek. Allemaal leuke en mooie uitdagingen die ik persoonlijk erg waardeer en mij elke dag weer motiveren om een stapje extra te doen.

Verbinden
Elke dag werk ik samen met onwijs leuke collega’s binnen en buiten het team Consultancy Publiek om met elkaar te sparren, kennis en ervaring uit te wisselen en daarmee een betere versie van mezelf te maken. Daarbij hoop ik ook dat ik mijn collega’s help om zichzelf te verbeteren.

Plezier
Uiteraard zorgen de teambijeenkomsten, leuke evenementen en de jaarclub uitjes ervoor dat we met collega’s veel plezier hebben. Daarnaast haal ik veel plezier uit de contacten en samenwerking met collega’s in projecten, bij de opdrachtgevers en met collega’s bij de opdrachtgevers.

De AevesBenefit kernwaarden vanuit Stefan