De AevesBenefit kernwaarden vanuit Michelle

16 jan 2020

Inmiddels ben ik drie jaar werkzaam bij Aevesbenefit. Ooit gestart als junior inkoopadviseur en doorgegroeid naar medior inkoopadviseur. In deze drie jaar heb ik mijn collega’s en Aevesbenefit beter leren kennen. Voor mij zijn in deze drie jaar de kernwaarden presteren, vertrouwen, verbinden en plezier bewust maar ook onbewust aan bod gekomen.

In het begin zette ik in op presteren en verbinding. Het halen van mijn NEVI 2 en Prince2 certificaat was daar onderdeel van. Maar ook het uitvoeren van Europese aanbestedingen en bijdragen aan inkoopprofessionalisering binnen organisaties hoorde daarbij. Ik wilde zo snel mogelijk groeien in mijn functie. Dit kon ik niet alleen natuurlijk. Regelmatig zocht ik de verbinding op met mijn collega’s. Samen sparren over contractmanagement of aanbestedingen, maar ook: hoe ga ik het beste het gesprek aan?

Wat mij het meest heeft verbonden met Aevesbenefit zijn de collega’s. Met elkaar organiseren we een hoop leuke uitjes. Met de Aevesben(je)fit activiteiten blowkarten, tijdens het jaarclub uitje jeu de boulen, met z’n allen skiën in Zell am see, noem het maar op. Op de werkvloer ontstaan door deze verbondenheid vriendschappen. Zo ga ik jaarlijks met twee collega’s een weekendje weg. Deze maand staat er een tripje naar Dublin gepland om daar wat Guinness te proeven.

Naast al het leuke zijn er ook wel eens mindere periodes. Dan is het fijn dat er iemand achter je staat waar je op kan vertrouwen. Zo heb ik weleens bij een opdrachtgever gezeten waar ik totaal niet op mijn plek zat. Of was ik zo druk met presteren dat ik vergat te genieten van alle leuke dingen die ik eigenlijk al deed. Door in gesprek te gaan met Christiaan (mijn fieldmanager) kon ik mijn ei kwijt en keken we samen hoe we dit voor mij konden veranderen.

En ja, al het bovenstaande doe ik met plezier!