Verhalen van collega's

In gesprek met Sylvia

Met zes jaar werkervaring op zak op het gebied van inkoop, opgedaan bij hotelgroep en hospitalitybedrijf Accor en bij modebedrijf Mexx, startte Sylvia Belter in 2015 als senior inkoopadviseur bij AevesBenefit.

In gesprek met Joy

In maart 2021 ben ik bij AevesBenefit gestart als inkoopconsultant. Daarvoor heb ik 2,5 jaar bij een grote Nederlandse retailer gewerkt op de inkoopafdeling.

ÉÉN TEAM MET ÉÉN DOEL

Onze opdrachtgevers maximaal ontzorgen op het gebied van inkoop en contractmanagement. Dat is waar wij elke dag met veel passie aan werken. Al dertig jaar, voor de mooiste opdrachtgevers door heel Nederland.

Ontdek het team

Ilse Schouten - Office Manager

Ilse Schouten

"Van a tot z alles regelen. Daar word ik heel gelukkig van! Vooral omdat het eindresultaat goed zichtbaar is."

Office Manager LinkedIn

Maxime Fakkeldij - Senior Inkoop Consultant

Maxime Fakkeldij

"Het is echt inspirerend om werkzaam te zijn bij zo’n succesvol en groeiend bedrijf. Nóg leuker vind ik het dat AevesBenefit steeds meer om zich heen kijkt: hoe laten we niet alleen ons eigen bedrijf groeien, maar dragen we ook bij aan de maatschappij?"

Senior Inkoop Consultant LinkedIn

Nykai Nowakowski - Inkoopadviseur

Nykai Nowakowski

"Structuur. Je weet van tevoren nooit helemaal zeker hoe je dag eruitziet. Als je je vasthoudt aan een bepaalde structuur, creëer je voor jezelf en anderen rust. Daardoor vang je onverwachtse zaken beter op."

Inkoopadviseur LinkedIn

Relus Kuijpers - Managing consultant

Relus Kuijpers

"Mijn grootste succes? Steeds weer wat nieuws beginnen, zorgen voor tevreden opdrachtgevers en er zelf ook een stuk wijzer van worden!"

Managing consultant LinkedIn