Medior Technisch Inkoper (bij AevesBenefit) – Nederland

2 jul 2019 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

De brug slaan tussen techniek en de business is jou op het lijf geschreven. Je krijgt energie als je om tafel zit met techneuten, specificaties en/of tekeningen doorneemt en voor hen de juiste leveranciers weet te vinden. Je hebt behoefte om de verschillen te ontdekken tussen verschillende industriële organisaties, een steile(re) leercurve en meer complexe (strategische) vraagstukken. Dan is onze vacature van Technische Inkoper precies wat je zoekt!

Ter uitbreiding van ons private detachering team, zijn wij op zoek naar een:

Medior Technisch Inkoper (32 – 40 uur)


Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie is wellicht wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en hebben voldoende zelfspot.

Functie

Als Medior Technisch Inkoper bij AevesBenefit ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, voornamelijk bij technische en industriële organisaties. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: ASML, Lely Industries, Airbus Defense & Space en Marel.

Je zal gaan werken aan tactische tot (licht) strategische, technische inkooptrajecten. Hierbij kan je denken aan het uitvoeren van marktonderzoeken, de leveranciersselectie en onderhandelingen. Verder wordt er als externe inkoper van je verwacht dat je zowel gevraagd als ongevraagd (interne) klanten op diplomatiek wijze durft te adviseren en voor te lichten.

Gemiddeld gezien duren opdrachten 6 tot 9 maanden en worden deze zo goed mogelijk afgestemd op jouw wensen, ambitie en groeipad. Samen met de Fieldcoach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin je doelstellingen afspreekt en deze (half-) jaarlijks zal evalueren.

Naast jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers, kan je deelnemen aan onze academy waarin trainingen worden aangeboden om jezelf zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Dit tweejarige programma zal je in groepsvorm doorlopen en zijn van online modules tot meerdaagse externe trainingen. Voorbeelden van trainingen zijn: leveranciersmanagement, onderhandelen, Best Value Procurement en omgaan met weerstand.

Functie eisen

Voor deze functie verwachten we dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding hebt. We zullen bij een overeenkomst altijd vragen naar een kopie van jouw diploma. Daarnaast is het handig om in bezit te zijn van of vrijstelling te hebben voor NEVI 1.

Je hebt enkele jaren ervaring als technisch inkoper op (licht) tactisch niveau. Jouw ervaring hoeft niet per se binnen de technisch industrie te zijn, maar is het wel van belang dat je ervaring hebt met het omgaan met techneuten en technische tekeningen/specificaties.

Verder zoeken we iemand die communicatief vaardig, vooruitstrevend, resultaat- én klantgericht en flexibel (in reistijd én werkuren) is.

Mocht je reeds op strategisch niveau werkzaam zijn, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden als senior technisch inkoper.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie.

Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team, die een gezamenlijke drive hebben om de beste inkoopadvies organisatie te zijn en te blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een marktconform primair salaris, welke we tijdens de gesprekken nader zullen doornemen en is afhankelijk van de relevante werkervaring;
  • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
  • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
  • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
  • Telefoon vergoeding van €45 netto;
  • Pensioen regeling via AEGON;
  • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
  • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Zou je graag meer willen weten over de functie van medior technisch inkoper? Neem dan contact op met Jessica Brouwer via 020-3116495 of Joanne Schouten via 020-2259236. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 2817.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar sluit deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken; we denken graag met je mee!

Sollicitatie

Wil jij graag technisch inkoop kennis vergroten door ervaring op te doen bij verschillende organisatie en daarmee jouw carrière in een stroomversnelling brengen? Laten we dan binnenkort over een kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en solliciteer via onderstaande ‘solliciteer’ knop!

Solliciteren