Medior Inkoper – Privaat (bij AevesBenefit) – Nederland

23 mei 2021 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

Krijg jij energie van een dynamische functie? Wil jij de mogelijkheid krijgen om een kijkje te nemen in verschillende keukens en verschillende opdrachtgevers te adviseren bij vraagstukken en projecten omtrent inkoop? Is het daarnaast voor jou belangrijk om je constant verder te ontwikkelen? Dan is deze functie een ideale volgende stap voor jou!

Ter uitbreiding van het privaat team, zijn we op zoek naar een:

Medior Technisch Inkoper (32-40 uur)

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Functie

In deze functie krijg je de mogelijkheid om zelfstandig diverse inkoopprojecten en aanbestedingen uit te voeren, te implementeren en te begeleiden bij organisaties binnen de private sector. Daarbij krijg je de kans om mee te denken bij de ontwikkeling en het doorvoeren van verbeteringen bij inkooporganisaties, verschillende processen én tools. Wanneer nodig voer je bij het maken van raam- en inkoopcontracten onderhandelingen met de leveranciers en denk je mee hoe over het zo efficiënt mogelijk in richten van het contractmanagement.

Je duikt contract- en leveranciersmanagement in en weet zowel gevraagd als ongevraagd op diplomatieke wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Naast jouw bovenstaande werkzaamheden bij de verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf onze organisatie verder te professionaliseren;

 • Je vindt het leuk een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op proactieve wijze jouw kennis;
 • Je wilt jezelf blijvend ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt volg je op de voet!

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een professional met:

 • Een afgeronde HBO- of academische opleiding aangevuld met NEVI I (vereist) en bij voorkeur NEVI II;
 • 2-5 jaar relevante werkervaring binnen het inkoop vakgebied.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om het beste inkoopadviesbureau te zijn én blijven.

Dit krijg je van ons:

 • Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantiegeld en een bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen!

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voorhouden? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en neem contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 06-21396126 of Burcu Iserio via 06-57567588. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Referentienummer van deze vacature is: 2777.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sollicitatie

Enthousiast geworden en denk jij het verschil te kunnen maken bij onze opdrachtgevers?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.