Medior Inkoper NPR – Privaat (bij AevesBenefit) – Nederland

15 jan 2019 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

Je hebt nu enkele jaren ervaring als inkoper, maar hebt het gevoel dat je sneller kan ontwikkelen dan mogelijk is in jouw huidige rol. Je hebt de behoefte om meer te zien, te leren en sneller strategische vraagstukken op te pakken, zonder een job hopper te worden. Maak kennis met AevesBenefit en ga als Medior Inkoper voor korte periodes aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, waar jij het verschil kan maken met jouw NPR kennis!

Ter uitbreiding van ons private detachering team, zijn wij op zoek naar een:

Medior Inkoper NPR (32 – 40 uur)


Organisatie

Wij zijn AevesBenefit, hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot management posities.

Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zijn een laagdrempelige en platte organisatie met korte lijnen, waarin eigen initiatief meer dan welkom is!

Functie

Als Medior Inkoper NPR bij AevesBenefit ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers, waar je jouw kennis van NPR kan delen maar ook nieuwe ervaringen kan opdoen. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: ING, VolkerWessels, Damen Shipyards en Dr. Oetker.

Je zal gaan werken aan tactische tot (licht) strategische inkooptrajecten. Hierbij kan je denken aan het uitvoeren van marktonderzoeken, de leveranciersselectie en onderhandelingen. Verder wordt er als externe inkoper van je verwacht dat je zowel gevraagd als ongevraagd (interne) klanten op diplomatiek wijze durft te adviseren en voor te lichten.

Gemiddeld gezien duren opdrachten 6 tot 9 maanden en worden deze zo goed mogelijk afgestemd op jouw wensen, ambitie en groeipad. Dit groeipad stem je af samen met jouw Fieldcoach, die zowel jouw prestaties als inhoudelijke en persoonlijke groei in de gaten zal houden.

Naast jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers, kan je deelnemen aan onze academy waarin trainingen worden aangeboden om jezelf zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Dit tweejarige programma zal je in groepsvorm doorlopen en zijn van online modules tot meerdaagse externe trainingen. Voorbeelden van trainingen zijn:

Functie eisen

Voor deze functie verwachten we dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding hebt. We zullen bij een overeenkomst altijd vragen naar een kopie van jouw diploma. Daarnaast is het handig om in bezit te zijn van of vrijstelling te hebben voor NEVI 1.

Je hebt enkele jaren ervaring als inkoper op (licht) tactisch niveau, met de focus op NPR. Hieronder valt ervaring met het inkopen van HR, facilitair en/of MarCom. Een specialisatie in één van deze vakgebieden is ook zeker welkom.

Verder zoeken we iemand die communicatief vaardig, vooruitstrevend, resultaat- én klantgericht en flexibel (in reistijd én werkuren) is.

Mocht je reeds op strategisch niveau werkzaam zijn, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden als senior inkoper.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie.

Je komt terecht in een enthousiast team, met een drive om de beste inkoopadvies organisatie te zijn.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een marktconform primair salaris, welke we tijdens de gesprekken nader zullen doornemen en is afhankelijk van de relevante werkervaring;
  • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
  • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
  • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
  • Telefoon vergoeding van €45 netto;
  • Pensioen regeling via AEGON;
  • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
  • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Zou je graag meer willen weten over de functie van Medior Inkoper NPR? Neem dan contact op met Jessica Brouwer via 020-3116495 of Joanne Schouten via 020-2259236. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 4315.

Zolang de vacature te vinden is op onze website, staan wij open voor sollicitaties.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar sluit deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken; we denken graag met je mee!

Sollicitatie

Wil jij graag ervaring opdoen bij verschillende organisatie en daarmee jouw carrière in een stroomversnelling brengen? Laten we dan binnenkort over een kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en solliciteer via onderstaande ‘solliciteer’ knop!

Solliciteren