Medior Inkoper – Europees Aanbesteden (bij AevesBenefit) – Nederland

11 okt 2021 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Heb jij een passie voor het aanbestedingsvak en denk jij graag met organisaties mee? Heb je al de nodige ervaring opgedaan binnen inkoop, maar wil je juist specialiseren of generaliseren? Wil jij jouw persoonlijke alsook inkoopinhoudelijke groei een boost geven door jezelf bij verschillende publieke organisaties in te zetten? Dan is dit voor jou een interessante uitdaging!

Vanwege de uitbreiding van ons publieke team, zijn we op zoek naar:

Medior Inkoopadviseur – publiek (32-36 uur)
Locatie: Straal van +/- 1 uur rondom woonplaats en mogelijkheden om (deels) thuis te werken

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Functie

In deze rol word je bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers gedetacheerd en voer je zelfstandig (of in teamverband) aan diverse inkoopprojecten. Dit kan gaan om geven van inkoopadviezen op verschillende niveaus, het verzorgen van inkoopinformatie (markt- en spendanalyses), maar ook het ondersteunen, adviseren, controleren en uitvoeren van Europese, enkel- of meervoudige onderhandse aanbestedingen.

Daarnaast kun je verschillende verantwoordelijkheden in jouw projecten terugvinden die per opdracht variëren, denk bijvoorbeeld aan:

 • Advisering over het beleid, de te volgen aanbestedingsstrategie, de procedures en de methoden, waarbij rechtmatigheid en doelmatigheid belangrijke randvoorwaarden zijn.;
 • Verzorgen van presentaties, training en coaching op het gebied van inkoop;
 • Bijdrage leveren aan de professionalisering van de inkoopfunctie.

Naast bovenstaande werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid om op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf én onze organisatie verder te professionaliseren. Het is dan ook belangrijk dat je:

 • Het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en jouw kennis op proactieve wijze zowel intern als extern te delen;
 • Jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk gebied, door deel te nemen aan Q-sessies en het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt op de voet volgt!

Functie-eisen

Graag zien we de volgende aspecten terug in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, aangevuld met NEVI 1 en (bij voorkeur) NEVI 2;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met inkoop, binnen overheidsorganisatie(s).

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om de beste inkoop bureau organisatie te zijn en blijven.

Dit krijg je van ons:

 • Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantiegeld en een bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.
 • Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen.

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voorhouden? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over de mogelijkheden en neem contact op met Burcu Iserio via 06-57567588 of met Annabelle van der Vossen via 06-46317655. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Het referentienummer van deze vacature is: 8015.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geworden en zie je het als een uitdaging om bij verschillende opdrachtgevers het verschil te maken?

Klik dan op de onderstaande ‘solliciteren’ link.

Solliciteren