Medior Inkoper – (Europees) aanbesteden (bij AevesBenefit) – Nederland

6 mrt 2019 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Inkoop speelt binnen de publieke sector een (steeds) actieve(re) rol om er voor te zorgen dat de uitgaven verantwoord worden gedaan. Als Inkoper heb je dan ook niet alleen inzicht in, maar ook invloed op de uitgaven van de publieke instanties.

Ter uitbreiding van ons publieke detachering team, zijn we op zoek naar:

Medior Inkoper – (Europees) aanbesteden (32–36 uur)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als Medior Inkoper binnen de publieke sector zal je voor korte periodes werkzaam zijn bij verschillende publieke instanties. Opdrachten duren gemiddeld 6-9 maanden en worden zo goed mogelijk afgestemd op jouw woonplaats, wensen en ambitie. We werken voor zowel ministeries, academische zorginstellingen en waterschappen, als gemeentes en provincies. Hierdoor kan de inhoud van jouw projecten sterk verschillen, maar is de rode draad binnen deze sector het (Europees) aanbesteden.

In deze rol zal je zelfstandig enkelvoudige of meervoudige onderhandse aanbestedingen begeleiden; van het inventariseren van de vraag, maken van de planning tot het opstellen van het contract. De grote complexe (Europese) aanbestedingen voer je in de meeste gevallen samen met een senior uit.

Je ondersteunt de business bij het juist formuleren van hun vraag zodat deze duidelijk de markt kan worden ingezet en geeft daarmee leveranciers een eerlijke kans op een (nieuwe) samenwerking. Hierin werk je nauw samen met o.a. jouw business partners, juristen en contractmanagers.

Zo kan je in een relatief korte tijd ervaren hoe inkoop bij verschillende publieke instanties wordt uitgevoerd. Daarnaast kan je ook een actieve bijdrage leveren aan het creëren van bewustzijn omtrent inkoop/aanbestedingen. Indien je ook kansen ziet om de processen verbeteren, stimuleren wij onze professionals altijd deze ideeën te delen met de organisatie.

Functie eisen

Je vindt het leuk om de beste oplossing te leveren voor jouw business partner(s) en je weet je eenvoudig te bewegen binnen de wet- en regelgeving omtrent het (Europees) aanbesteden. Je bent goed in het organiseren en bijsturen van de aanbesteding, zodat de resultaten tijdig bereikt worden.

Daarnaast zien we graag het volgende in jouw profiel terugkomen:

 • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding, aangevuld met NEVI 1 en (bij voorkeur) NEVI 2;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met inkoop binnen de publieke sector en Europees aanbesteden.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop bureau organisatie te zijn en blijven.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Telefoon vergoeding van €45 netto;
 • Pensioen regeling via AEGON;
 • Actieve begeleiding door de Fieldmanager;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 1148.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Wil jij bij verschillende publieke instanties jouw ervaring met (Europees) aanbesteden verder ontwikkelen?

Klik dan op de onderstaande ‘solliciteer’ knop.

Solliciteren