Medior Inkoopadviseur Sociaal Domein (bij AevesBenefit) – Nederland

17 dec 2018 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Wil jij maatschappelijk betrokken zijn, maar heb je wel de afwisseling nodig in je werk? Krijg jij energie van collega’s mee te nemen in nieuwe wetten en regelgeving? Vind je het leuk om te werken in een onontgonnen terrein? Heb jij inkoop- en aanbestedingservaring binnen het sociaal domein en specifiek met WMO? Dan is dit voor jou een interessante opportunity!

Vanwege de uitbreiding van ons publieke team, zijn we op zoek naar een:

Medior inkoopadviseur sociaal domein

Organisatie

Wij zijn AevesBenefit, hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot management posities.

Wij zijn een laagdrempelige en platte organisatie met korte lijnen, waarin eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als Medior inkoopadviseur begeleid je (Europese) aanbestedingen, brengt inkoopprocessen in kaart en ondersteunt bij het uitzetten van strategieën en het behalen van de gestelde doelstellingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het prijs- en kwaliteitsniveau van diensten binnen het sociale domein van gemeenten.

Taken en verantwoordelijkheden verschillen per opdracht, maar kan je verder het volgende verwachten:

 • Adviseren bij het specificeren van de inkoopbehoeften;
 • Ontwikkelen van en draagvlak creëren voor het inkoopbeleid;
 • Onderhandelen om de beste voorwaarden te krijgen met het oog op een lange termijn relatie;
 • Analyseren van de spend en leveranciersportfolio, kansen identificeren en aandragen bij het management;
 • Contractbeheer, Leveranciers- en contractmanagement;
 • Meewerken aan (de verbetering van) de inkoop- en aanbestedingsstrategie.

Naast de bovenstaande werkzaamheden bij de verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf verder tot senior adviseur te ontwikkelen en onze organisatie verder te professionaliseren;

 • Je vindt het leuk een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op proactieve wijze jouw kennis;
 • Je wilt jezelf blijvend ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt volg je op de voet!

Functie eisen

We zoeken een enthousiaste en gedreven inkoper, die kennis heeft van de diensten binnen het sociale domein van gemeenten. Je hebt affiniteit met zorg en heb je ervaring met het opbouwen en onderhouden van relaties met zorgaanbieders.

Verder zien we graag het volgende in jouw profiel terugkomen:

 • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding, aangevuld met Nevi 1 en bij voorkeur Nevi 2;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het inkopen van zorg, bij voorkeur als inkoper of contractmanager Sociaal Domein binnen de publieke sector.

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer via 020-3116495 of Joanne Schouten via 020-2259236. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2824.

Zolang de vacature te vinden is op onze website, staan wij open voor sollicitaties.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geworden en denk jij het verschil te kunnen maken bij onze opdrachtgevers?

Klik dan op de onderstaande ‘solliciteren’ knop.

Solliciteren