Medior Inkoopadviseur Publiek – Nederland

5 apr 2018 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Mis je de uitdaging en dynamiek in je huidige rol? Word je blij van een steile leercurve? Zit inkoop in je bloed? Zie jij het als een uitdaging om verschillende opdrachtgevers te adviseren bij vraagstukken en projecten omtrent inkoop binnen de publieke sector? Dan is dit jouw nieuwe functie!

Ter uitbreiding van het publiek team, zijn wij op zoek naar een:

Medior Inkoopadviseur

Organisatie

Wij zijn AevesBenefit, hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot management posities.

Wij zijn een laagdrempelige en platte organisatie met korte lijnen, waarin eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

In deze functie krijg je de mogelijkheid om zelfstandig diverse inkoopprojecten en aanbestedingen uit te voeren, te implementeren en te begeleiden binnen de publieke sector. Daarbij krijg je de kans om mee te denken bij de ontwikkeling en het doorvoeren van verbeteringen bij inkooporganisaties, verschillende processen en tools. Wanneer nodig voer je bij het maken van raam- en inkoopcontracten onderhandelingen met de leveranciers.

Je duikt contract- en leveranciersmanagement in en weet zowel gevraagd als ongevraagd op diplomatieke wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Naast jouw bovenstaande werkzaamheden bij de verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf onze organisatie verder te professionaliseren;

 • Je vindt het leuk een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en deelt op pro-actieve wijze jouw kennis;
 • Je wilt jezelf blijvend ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk vlak, door het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt volg je op de voet!

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij:

 • Afgeronde HBO- of academische opleiding aangevuld met NEVI I (vereist) en bij voorkeur NEVI II;
 • 2-5 jaar relevante werkervaring binnen het inkoop vakgebied;
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving (Europese aanbestedingsrichtlijnen);
 • Daarnaast ben je communicatief vaardig, resultaat- én klantgericht en flexibel (reistijd én werkuren).

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer *recruiter) via 020-3116495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020-2259236. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 1148.

Zolang de vacature te vinden is op onze website, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geraakt en denk jij bij onze opdrachtgevers het verschil te kunnen maken?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren