Medior Inkoopadviseur ICT – Nederland

21 jul Inkoop Privaat Nederland

Introductie

Jij kent én snapt de ICT wereld als geen ander, tactische inkooptrajecten kennen geen geheimen meer voor jou en jij weet als geen ander te onderhandelen? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou. Wij zijn per direct op zoek naar een:

Medior Inkoopadviseur ICT


Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau voor advies, werving & selectie en detachering. De resultaten van onze klanten staan centraal. Alleen het beste voor onze klanten vindt AevesBenefit goed genoeg. Om succesvol te blijven, investeren wij dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze consultants. Dit inspireert de beste consultants in ons vak om zich aan AevesBenefit te binden. Gezamenlijk vormen wij een bruisend netwerk van ruim 200 inkoopconsultants, die ‘fun to work with’ zijn. Met onze consultants, partners en klanten vormen we het kloppend hart van het inkoopvakgebied. Gedreven door performance, met een snelle, betrouwbare en professionele dienstverlening.

Functie

Als medior inkoopadviseur ICT bij AevesBenefit ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren en begeleiden van (complexe) ICT inkooptrajecten bij diverse opdrachtgevers in de private sector. Het zelfstandig uitvoeren van tenders wordt afgewisseld met het uitvoeren van marktanalyses, het rapporteren van resultaten en het voeren van onderhandelingen.

Naast je dagelijkse werkzaamheden bij de opdrachtgever ben je binnen AevesBenefit verantwoordelijk voor:

 • Het signaleren van (commerciële) kansen;
 • Kennis ontwikkelen én delen, onder meer door je bijdrage aan Benefit Academie;
 • Actieve én creatieve bijdrage aan Ben(j)efit.

Functie eisen

Je bent communicatief vaardig, resultaat- én klantgericht en flexibel wat betreft reistijd en werkuren. Tevens weet je kansen te benutten door creativiteit en zien we graag je enthousiasme op het gebied van kennisdeling, social media gebruik en het begeleiden van junior inkoopadviseurs binnen Benefit. Je levert een actieve bijdrage aan de hoge kwaliteit van de dienstverlening van AevesBenefit. Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde Hbo of Wo opleiding (eis);
 • Minimaal 4 jaar aan inkoopervaring;
 • Aantoonbare ervaring met het inkopen van ICT software, licenties etc.;
 • Een afgeronde NEVI 1 (eis) en NEVI 2 (pré).

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast team van (junior tot en met senior+) consultants die met elkaar sparren en elkaar stimuleren overal het beste uit te halen. Daarnaast is er na werk regelmatig tijd voor de nodige ontspanning, training en sportieve activiteiten. AevesBenefit biedt de mooiste opdrachten in de markt. Aan professionals die gedreven en bevlogen zijn om bij toonaangevende klanten het verschil te maken. Je vindt in AevesBenefit een betrouwbare en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Met meer dan veertig raamovereenkomsten in de publieke en private sector, zijn we marktleider op inkoopgebied. Naast een prima salaris, bieden wij je onder meer:

 • Een netwerkorganisatie vol met kennis, sportievelingen en vakidioten;
 • Een leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Diverse gerenommeerde opdrachtgevers en uitdagende opdrachten;
 • Een vast contract;
 • Een groot aantal trainingen op het gebied van inkoop en persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

?Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met Ilse Tuinenburg via 020-3116495 of recruitment@aevesbenefit.com


Sollicitatie

herken jij jezelf in dit profiel en wil je solliciteren? Klik dan hieronder op de sollicitatiebutton.

Solliciteren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook