Medior ICT Inkoopadviseur – Publiek (bij AevesBenefit) – Nederland

17 dec 2020 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Heb jij grote affiniteit met ICT-inkoopanalyses, -trajecten en actieplannen? Ben jij resultaatgericht zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen? Krijg jij energie van afwisseling en diversiteit in jouw projecten en zet jij jouw kennis en ervaring graag in bij verschillende opdrachtgevers? En wil jij werken bij een organisatie die de medewerker centraal zet en meedenkt over zijn/haar ontwikkeling? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding van ons publieke interim team, zijn we op zoek naar:

Medior Inkoopadviseur – Publiek (32–36 uur)

Locatie: Per project, straal van max. 1 uur rondom woonplaats, met mogelijkheden voor thuiswerken (in overleg)

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het helpen, adviseren en trainen van onze opdrachtgevers op het gebied van inkoop in de breedste zin van het woord! Zo begeleid je (Europese) aanbestedingen, ondersteun je bij het bedenken en uitzetten van strategieën en breng je inkoopprocessen in kaart. De leercurve is steil. Zo leer je in (relatief) korte tijd hoe verschillende instanties hun inkoopprocessen hebben ingericht en daag je jezelf uit om steeds dat beetje extra te leveren. Maar ook op persoonlijk vlak staat jouw ontwikkeling centraal en wil je het beste uit jezelf halen.

We werken met een grote variëteit opdrachtgevers en projecten. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van complexe ICT-inkooptrajecten bij de Gemeente Amsterdam.

Projecten worden zo goed mogelijk gematcht met jouw wensen, ambitie en groeipad. Samen met jouw fieldcoach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin je doelstellingen afspreekt en deze (half-) jaarlijks zal evalueren. Naast jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers, vind je het leuk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends in de markt door interne/externe trainingen/cursusses te volgen.

Functie-eisen

Je vindt het leuk om de beste oplossing te leveren voor jouw business partner(s) en je weet je eenvoudig te bewegen binnen de wet- en regelgeving omtrent het (Europees) aanbesteden. Je bent goed in het organiseren en bijsturen van de aanbesteding, zodat de resultaten tijdig bereikt worden.

Daarnaast zien we graag het volgende in jouw profiel terugkomen:

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding;
 • Aanvullende vakgerichte opleidingen zoals InkoopAcademie en Nevi, of je bent bereid deze te volgen;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen inkoop en bent bekent met (Europese) aanbestedingstrajecten.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om de beste inkoop bureau organisatie te zijn en blijven.

Dit krijg je van ons:

 • Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden;
 • Vakantiegeld en een bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen!

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voorhouden? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en neem contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 06-21396126 of Burcu Iserio via 06-57567588. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Referentienummer: 1148.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Sollicitatie

Wil jij het verschil maken bij onze publieke opdrachtgevers?

Klik snel dan op de onderstaande ‘solliciteer’ button!