Medewerker finance & control (bij AevesBenefit) – Amsterdam

25 mei 2021 overige Staff Amsterdam

Introductie

Een financiële functie met een link naar onze business. Je verzorgt niet alleen, samen met de manager/het team, voor een accurate boekhouding en tijdige facturatie, maar hebt ook projectmanagement taken. In deze rol maak je van heel dichtbij onze snelgroeiende organisatie mee. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Welkom bij Aeves Groep!

Ter uitbreiding van het finance team, zijn wij op zoek naar:

Medewerker finance & control (32 – 40 uur)
Locatie: Amsterdam – mogelijkheden om (deels) thuis te werken

Organisatie

Onze ambitie is het faciliteren van hoogwaardige zakelijke dienstverleners. Aeves Groep richt zich op Advies, Executive Search, Werving & Selectie en Detachering in het publieke en het private domein. Onder de Aeves Groep zijn op dit moment de labels AevesBenefit, Aeves Executive Search, Aeves Interim Management, Het NIC en Procumulator actief.

We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. Ons eindpunt? Verder.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Functie

Als medewerker finance & control heb je een veelzijdige functie waarin je onze snelgroeiende organisatie van dichtbij meemaakt.

Zo kan je denken aan de volgende taken:

 • Controleren op juistheid, volledigheid en verwerken van in- en verkoopfacturen in digitaal systeem & boekhoudapplicatie;
 • Controleren en verwerken van uren in digitaal systeem;
 • Debiteurenbeheer, indien overschrijding DSO rapporteren aan Manager Finance;
 • Stamgegevens in diverse digitale systemen controleren en onderhouden;
 • Beheren van Fixed Projects in Power BI;
 • Testen van workflows in Afas.

Je zal vanuit verschillende systemen informatie moeten halen en verwerken. Overzicht behouden en snel kunnen schakelen is daarom erg belangrijk. Verder ben je een proactief, secuur, hands-on en ben je bereid om teamleden te helpen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding (bij voorkeur bedrijfseconomie of accountancy). Dit is een ideale rol voor een starter of iemand met een jaar werkervaring. Ervaring met een boekhoudkundig pakket en Excel is een pré. Bij AevesBenefit werken we nu (o.a.) met Exact Globe maar staan voor een grote uitdaging om een nieuw ERP-systeem (Afas) per 1-1-2022 in gebruik te nemen; hier zou je een mooie rol in kunnen pakken!

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om het beste Inkoopadviesbureau te zijn én blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

 • Het betreft een vaste positie, startend met een overeenkomst voor zeven maanden;
 • Alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen (laptop, opleidingen & trainingen, leuke collega’s);
 • Primair salaris tussen € 2200 en € 2400 o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Bonus, afhankelijk van bedrijfs- en persoonlijke resultaten;
 • 30 vakantiedagen;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheden tot thuiswerken (na inwerkperiode);
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over de mogelijkheden en neem contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 06-21396126 of Burcu Iserio (recruiter) via 06-57567588. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 9192.

Sollicitatie

Ga jij ervoor zorgen dat onze finance & control op orde blijft? Wil je daarnaast ook betrokken zijn bij de business?

Solliciteer dan direct!