Marketing Medewerker bij AevesBenefit – Amsterdam

28 mei 2019 Marketing Staff Amsterdam

Introductie

Als marketeer ben je het creatieve brein achter de uitingen van de organisatie .Je draagt bij aan een passend employer brand en werkt hierin samen met verschillende afdelingen en bureaus. Lijkt jou een zelfstandige en veelzijdige rol in marketing een mooie uitdaging? Lees dan snel verder!

Ter vervanging zijn we op zoek naar een:

Marketing Medewerker (32 – 40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie is wellicht wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en hebben voldoende zelfspot.

Functie

Als marketing medewerker invloed op hoe de externe wereld ons ziet en herinnert. Zowel online als bij evenementen werk je aan ons employer brand en werk je samen met o.a. recruitment, sales en/of de directie. In de basis blijven we een zakelijke dienstverlener, hierdoor zullen er campagnes gevoerd worden die een meer formelere look en feel hebben. Aan de andere kant ga je ook laten zien hoe het écht is om hier te werken

Als marketeer weet je hoeveel tijd er in gestoken moet om een goed marketingbeleid op te stellen en uit te voeren. Daarin houd je je o.a. bezig met het opzetten van sterke (online) campagnes, opmaken van flyers en het (constant) verzamelen van marketing materiaal voor een accurate beeldvorming van onze organisatie. Hier excelleer je in en haal je je energie uit. Ook ben je verantwoordelijk voor onze contentkalender, zorg je voor een tijdige uitvoering van alle uitingen en content posts.

Functie eisen

Creativiteit en nauwkeurigheid zorgen ervoor dat je succesvol bent in je functie. Eerdere ervaring als marketeer zou voor een vliegende start kunnen zorgen.

De strategie wordt samen met jou uitgezet door de directie (en eventueel een extern bureau). Het is wel essentieel dat je meedenkt en jouw expertise met hen deelt.

Hoe je past binnen onze organisatie is doorslaggevend voor jouw succes en (werk)plezier. Je zal je hier snel thuis voelen als je buiten de kaders durft te denken, bereid bent om een ander te helpen en een afgeronde hbo opleiding (of hoger) hebt. Daarnaast vind je het leuk om trends en ontwikkelingen bij te houden en weet je deze goed om te zetten naar passende mogelijkheden voor AevesBenefit.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele werkgever met een topreputatie.

Je wordt onderdeel van een onmisbaar team binnen de organisatie die een gezamenlijke drive hebben om de beste inkoopadvies organisatie te zijn en te blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

  • Contract voor onbepaalde tijd;
  • Primair salaris tussen €2500 en €3500, afhankelijk van jouw ervaring;
  • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
  • Reiskosten vergoeding;
  • Laptop van de zaak;
  • Telefoon vergoeding van €45 netto;
  • Pensioenregeling via AEGON;
  • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
  • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Zou je graag meer willen weten over de functie van Marketing medewerker? Neem dan contact op met Jessica Brouwer via 020-3116495 of Joanne Schouten via 020-2259236. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 5000.

Sollicitatie

Word jij het creatieve brein achter AevesBenefit?

Laten we dan binnenkort over een kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden als marketing medewerker bij AevesBenefit en solliciteer via de onderstaande ‘solliciteren’ link!

Solliciteren