Manager Publieke Consulting (bij AevesBenefit) – Nederland

5 feb 2019 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Haal jij energie uit het coachen van een gedreven team? Ben je sterk in projectmanagement en het begeleiden/uitvoeren van (complexe) adviesopdrachten? Breng jij een gezonde dosis humor mee en beschik jij over de gunfactor? Dan nodigen we je graag uit om kennis te komen maken.

Vanwege de uitbreiding van het publieke consultancy team, zijn we op zoek naar:

Manager Publieke Consulting (40 uur)

Locatie: Je bent minimaal de helft van de tijd te vinden op ons hoofdkantoor in Amsterdam. De rest van de tijd beweeg je je door Nederland voor het bezoeken van opdrachtgevers.

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als Teammanager van het publieke consultancy team ga je aan de slag als meewerkend voorman; zo werk je deels mee als consultant in projecten (50%), maar word je ook direct leidinggevende van het consultancy team (50%).

Het publieke consultancy team is een enthousiast, jong team; zowel jong in aanstelling (het team bestaat pas 1,5 jaar) als jong in leeftijd. Het team bestaat uit 14 consultants van trainees tot aan Managing Consultants. Zij werken op projectmatige wijze aan inkoopadviesopdrachten; voor het grootste deel gaat het om het uitvoeren van (Europees) aanbesteden en het geven van juridisch advies.

Als Teammanager ben je verantwoordelijk voor de HR-cyclus en het coachen en begeleiden van de teamleden. Bovendien overzie en bewaak je de voortgang van alle lopende projecten en borg je daarbij klanttevredenheid. Je managet het operationele proces (financiële en administratieve afwikkeling van alle projecten). In nadere afstemming met Claire, de Directeur Consultancy Publiek (aan wie je rapporteert), voer je accountmanagementtaken uit, bezoek je nieuwe opdrachtgevers en acquireer je nieuwe business. Vooralsnog werk je de helft van je tijd ook zelf projectmatig aan inkoopadviesopdrachten in de (semi) publieke sector.

Je krijgt bij AevesBenefit de gelegenheid om op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf én onze organisatie verder te professionaliseren. Het is dan ook belangrijk dat je:

 • Het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en jouw kennis op proactieve wijze zowel intern als extern te delen;
 • Jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk gebied, door deel te nemen aan Q-sessies en het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt op de voet volgt!

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een gedreven collega met een proven track record (> 5 jaar) in het managen van teams met verschillende ervaringsniveaus. Met jouw communicatieve en sociale vaardigheden weet je makkelijk te schakelen tussen managementstijlen. Je weet voor het team een veilige omgeving te creëren. Daarnaast ben je oplossings-, resultaat- en klantgericht. Je werkt daarnaast gestructureerd en punctueel. Je bent ondernemend en hebt veel energie om te investeren in het optimaliseren en uitbouwen van het team, de samenwerking en de output.Jij hebt een commerciële kijk op zaken; je snapt waar opdrachtgevers behoefte aan hebben en weet hier op juiste wijze op in te spelen. Last but not least: je bent fun to work with!

Daarnaast zien wij graag in jouw profiel het volgende terug:

 • Een afgeronde HBO of academische opleiding, bij voorkeur aangevuld met relevante inkoop-/aanbestedingsopleiding(en);
 • Je hebt ervaring als projectmanager binnen de consultancy branche;
 • Je hebt ervaring met of in het publieke domein.

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied. Het publieke consultancy team waar je in komt te werken, bestaat momenteel uit 14 consultants.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een top reputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in ons publieke consultancy team: een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Laptop;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236 of Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 4090.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Ben jij degene die ons publieke advies team kan faciliteren om het volgende niveau te bereiken?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren