Junior Recruiter (bij AevesBenefit) – Amsterdam

18 apr 2019 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Krijg jij energie van contact met mensen, de persoon achter het cv en out-of-the-box oplossingen voor klanten? Wil jij werken in een ondernemende en professionele omgeving waar hard wordt gewerkt, maar waar hard lachen net zo belangrijk is? Waar je de ruimte krijgt om na jouw studie relevante werkervaring op te doen?

AevesBenefit is ter ondersteuning van onze Werving & Selectie Consultants op zoek naar een bevlogen en hands-on:

Junior Recruiter (32 -40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Je komt terecht in een groeiende organisatie met hoge ambities. Wij zijn een jong en enthousiast team van ca. 30 stafleden verdeeld over Resourcemanagement, Finance, HR, Recruitment, Fieldmanagement, Marketing en Sales.

De afdeling bestaat uit zes gedreven recruitmentprofessionals met humor, karakter en ieder een sterke mening. De Werving en Selectie afdeling is bezig met een professionaliseringsslag, waarbij de processen en structuur duidelijk in kaart gebracht zijn en het nu tijd is om het opgestelde plan te gaan implementeren. Je krijgt in deze rol verantwoordelijkheid, de ruimte om te ondernemen en de kans om jezelf binnen het recruitmentvak te ontwikkelen tot een zelfstandig Consultant.

Functie

In de functie van Junior Recruiter ondersteun jij jouw directe collega’s van Werving & Selectie en Recruitment bij de werving van inkoopprofessionals voor interne en externe vacatures. Je houdt je bezig met een veelzijdig takenpakket. De ene dag ben jij bezig met het in kaart brengen van bedrijven en marktontwikkelingen in Nederland, terwijl je de volgende dag werkt aan arbeidsmarktcommunicatie, in contact komt met verschillende kandidaten en ervoor zorgt dat je in contact komt met dé inkoopprofessionals in de markt.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

 • Mee te denken over creatieve manieren om in contact te komen met potentiële kandidaten;
 • Functieprofielen op te stellen en via sociale media te delen;
 • Marktonderzoeken uit te voeren en proactief kandidatenlijsten te maken;
 • Analyses te maken en advies geven aan de Werving & Selectie Consultants;
 • Potentiële kandidaten in kaart te brengen en eventueel matchen met lopende projecten;
 • Ons CRM-systeem up-to-date te houden en bij te werken met klant- en kandidaatgegevens;
 • Presentaties voor te bereiden en klaar te zetten.

Functie eisen

Jij zit in de laatste fase van jouw studie of bent net afgestudeerd en zoekt een mooi begin van jouw carrière. Je hebt van nature interesse in mensen, bent ondernemend en hebt oog voor commercie. Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om op creatieve wijze kansen te benutten!

Daarnaast zien we graag in jouw profiel het volgende terug:

 • Afgeronde HBO- of WO opleiding;
 • Affiniteit met arbeidsbemiddeling;
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift in de Engelse en Nederlandse taal;
 • De ambitie om verder te groeien binnen de commercie of recruitment.

Voor deze functie zoeken wij energieke kandidaten met een aanstekelijk enthousiasme!

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou (bij een vast dienstverband):

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Annabelle van der Vossen – 0646317655 – a.vandervossen@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren