Junior Inkoper – Publiek (bij AevesBenefit) – Nederland

20 dec 2019 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Toekomstige inkoop(st)er! Stop met zoeken! Simon Sinek zei het al en we weten het allemaal: jonge mensen houden er niet van om lang op een plek te blijven en langzaam alles te leren. Bij ons maak je kennis met verschillende opdrachtgevers en versnel je jouw (inkoop) groeipad. Pas jij je snel aan in nieuwe omgevingen en weet je materie vlot eigen te maken? Wil je leren aanbesteden of je hierin verder ontwikkelen? Dan ben je voorbestemd voor deze functie!

Ter uitbreiding van ons publieke detachering team, zijn wij op zoek naar een:

Junior Inkoper – Publiek (32 – 36 uur)

Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie is wellicht wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en hebben voldoende zelfspot.

Functie

Als Junior Inkoper bij AevesBenefit ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de publieke sector. Hierbij kan je denken o.a. aan gemeenten, waterschappen en ministeries.

Je zal werken aan operationele (tot licht tactische) inkooptrajecten. Onder begeleiding van meer ervaren inkoop collega’s zal je het inkoop vak leren om zo snel mogelijk zelfstandig (Europese) aanbestedingen uit te kunnen voeren. Hiervoor voer je markt- en spendanalyses uit en heb je contact met leveranciers en interne stakeholders. Verder durf je zowel gevraagd als ongevraagd op diplomatiek wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Gemiddeld gezien duren opdrachten 6 tot 9 maanden en worden deze zo goed mogelijk afgestemd op jouw wensen, ambitie en groeipad. Samen met de Fieldcoach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin je doelstellingen afspreekt en deze (half-) jaarlijks zal evalueren.

Naast jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers, kan je deelnemen aan onze academy waarin trainingen worden aangeboden om jezelf zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan trainingen gericht op onderhandelen, Best Value Procurement en omgaan met weerstand.

Functie-eisen

Voor deze functie verwachten we dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding hebt. We zullen bij een overeenkomst altijd vragen naar een kopie van jouw diploma. Het is handig om in bezit te zijn van of vrijstelling te hebben voor NEVI 1. Mocht je dit niet hebben, dan hopen we dat je bereid bent om deze te halen.

Verder zoeken we iemand die communicatief vaardig, vooruitstrevend, resultaat- én klantgericht en flexibel (in reistijd én werkuren) is.

Ervaring is absoluut geen vereiste, maar is natuurlijk altijd welkom! Mocht je meer dan 3 jaar ervaring hebben of op tactisch(+) niveau werkzaam zijn, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden op medior of senior niveau.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie.

Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team, die een gezamenlijke drive hebben om de beste inkoopadvies organisatie te zijn en te blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een primair salaris voor starters van €2200 op HBO niveau en €2400 op WO niveau. Indien je al inkoop ervaring hebt opgedaan zullen we het salaris tijdens de gesprekken bespreken.
  • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
  • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
  • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
  • Telefoon vergoeding van €45 netto;
  • Pensioen regeling via AEGON;
  • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
  • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Zou je graag meer willen weten over de functie van Junior Inkoper? Neem dan contact op met Joanne Schouten via 06 213 96126 of met Burcu Iserio via 06 5756 7588. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 2818.

Zolang de vacature te vinden is op onze website, staan wij open voor sollicitaties.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar sluit deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken; we denken graag met je mee!

Sollicitatie

Heb je interesse om kennis te maken, zodat we over een kop koffie jouw ambitie en de functie verder kunnen bespreken?

Klik dan via onderstaande ‘solliciteer’ knop

Solliciteren