Junior Inkoper – Publiek (bij AevesBenefit) – Nederland

20 dec 2020 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Toekomstige inkoop(st)er! Stop met zoeken! We weten het allemaal: jonge mensen houden er niet van om lang op een plek te blijven en langzaam alles te leren. Bij ons maak je kennis met verschillende opdrachtgevers en versnel je jouw (inkoop) groeipad. Pas jij je snel aan in nieuwe omgevingen en weet je materie vlot eigen te maken? Wil je leren aanbesteden of je hierin verder ontwikkelen? Dan ben je voorbestemd voor deze functie!

Ter uitbreiding van ons publieke detachering team, zijn wij op zoek naar een:

Junior Inkoper – Publiek (32 – 36 uur)

Locatie: Per project, straal van max. 1 uur rondom woonplaats, met mogelijkheden voor thuiswerken.

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Functie

Als Junior Inkoper bij AevesBenefit ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de publieke sector. Hierbij kan je denken o.a. aan gemeenten, waterschappen en ministeries.

Je zal werken aan operationele (tot licht tactische) inkooptrajecten. Onder begeleiding van meer ervaren inkoop collega’s zal je het inkoop vak leren om zo snel mogelijk zelfstandig (Europese) aanbestedingen uit te kunnen voeren. Hiervoor voer je markt- en spendanalyses uit en heb je contact met leveranciers en interne stakeholders. Verder durf je zowel gevraagd als ongevraagd op diplomatiek wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Gemiddeld gezien duren opdrachten 6 tot 9 maanden en worden deze zo goed mogelijk afgestemd op jouw wensen, ambitie en groeipad. Samen met de Fieldcoach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin je doelstellingen afspreekt en deze (half-) jaarlijks zal evalueren.

Naast jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers, kan je deelnemen aan onze academy waarin trainingen worden aangeboden om jezelf zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan trainingen gericht op onderhandelen, Best Value Procurement en omgaan met weerstand.

Functie-eisen

Voor deze functie verwachten we dat je minimaal een afgeronde hbo opleiding hebt. We zullen bij een overeenkomst altijd vragen naar een kopie van jouw diploma. Het is handig om in bezit te zijn van of vrijstelling te hebben voor NEVI 1. Mocht je dit niet hebben, dan hopen we dat je bereid bent om deze te halen. Verder zoeken we iemand die communicatief vaardig, vooruitstrevend, resultaat- én klantgericht en flexibel (in reistijd én werkuren) is.

Ervaring is absoluut geen vereiste, maar is natuurlijk altijd welkom! Mocht je meer dan 3 jaar ervaring hebben of op tactisch(+) niveau werkzaam zijn, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden op medior of senior niveau.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om de beste inkoop bureau organisatie te zijn en blijven.

Dit krijg je van ons:

  • Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden;
  • Vakantiegeld en een bonus (gemiddeld één maandsalaris);
  • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
  • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
  • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
  • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
  • Pensioenregeling via AEGON;
  • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
  • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.
  • Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen.

Inlichtingen

Zou je graag meer willen weten over deze functie?! Neem dan contact op met Joanne Schouten via 06 213 96126 of met Burcu Iserio via 06 5756 7588. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 2818.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar sluit deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken; we denken graag met je mee!

Sollicitatie

Heb je interesse om kennis te maken, zodat we over een kop koffie jouw ambitie en de functie verder kunnen bespreken?

Klik dan via onderstaande ‘solliciteer’ knop