Junior Inkoper – Privaat (bij AevesBenefit) – Nederland

16 sep 2019 Inkoop Privaat Nederland

Introductie

Toekomstige inkoop(st)er! Stop met zoeken! Simon Sinek zei het al en we weten het allemaal: jonge mensen houden er niet van om lang op een plek te blijven en langzaam alles te leren. Bij ons maak je kennis met verschillende opdrachtgevers en versnel je jouw (inkoop) groeipad. Pas jij je snel aan in nieuwe omgevingen en weet je materie vlot eigen te maken? Dan ben je voorbestemd voor deze functie!

Ter uitbreiding van ons private detachering team, zijn wij op zoek naar een:

Junior Inkoper – Privaat (32 – 40 uur)

Organisatie

Wij zijn AevesBenefit, hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot management posities.

Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zijn een laagdrempelige en platte organisatie met korte lijnen, waarin eigen initiatief meer dan welkom is!

Functie

Als Junior Inkoper bij AevesBenefit ga je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de private sector. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn: IHC Merwede, Neways, FrieslandCampina en Nationale Nederlanden.

Je zal werken aan operationele (tot licht tactische) inkooptrajecten. Onder begeleiding van meer ervaren inkoop collega’s zal je het inkoop vak leren om zo snel mogelijk zelfstandig de functie te kunnen uitvoeren. Hiervoor voer je markt- en spendanalyses uit en heb je contact met leveranciers en interne stakeholders. Verder durf je zowel gevraagd als ongevraagd op diplomatiek wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Gemiddeld gezien duren opdrachten 6 tot 9 maanden en worden deze zo goed mogelijk afgestemd op jouw wensen, ambitie en groeipad. Samen met de Fieldcoach stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin je doelstellingen afspreekt en deze (half-) jaarlijks zal evalueren.

Naast jouw werkzaamheden bij opdrachtgevers, kan je deelnemen aan onze academy waarin trainingen worden aangeboden om jezelf zowel inhoudelijk als op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Dit tweejarige programma zal je in groepsvorm doorlopen en zijn van online modules tot meerdaagse externe trainingen. Voorbeelden van trainingen zijn:

Functie eisen

Voor deze functie verwachten we dat je minimaal een afgeronde HBO opleiding hebt. We zullen bij een overeenkomst altijd vragen naar een kopie van jouw diploma.

Het is handig om in bezit te zijn van of vrijstelling te hebben voor NEVI 1. Mocht je dit niet hebben, hopen we dat je bereid bent om deze te halen.

Verder zoeken we iemand die communicatief vaardig, vooruitstrevend, resultaat- én klantgericht en flexibel (in reistijd én werkuren) is.

Ervaring is geen vereiste, maar is natuurlijk altijd welkom. Mocht je meer dan 3 jaar ervaring hebben of op tactisch(+) niveau werkzaam zijn, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden op medior of senior niveau.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie.

Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team, die een gezamenlijke drive hebben om de beste inkoopadvies organisatie te zijn en te blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een primair salaris voor starters van €2200 op HBO niveau en €2400 op WO niveau. Indien je al inkoop ervaring hebt opgedaan zullen we het salaris tijdens de gesprekken bespreken.
  • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
  • Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
  • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
  • Telefoon vergoeding van €45 netto;
  • Pensioen regeling via AEGON;
  • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
  • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Zou je graag meer willen weten over de functie van Junior Inkoper? Neem dan contact op met Jessica Brouwer via 020-3116495 of Joanne Schouten via 020-2259236. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 2805.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar sluit deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Neem gerust contact op om andere mogelijkheden te bespreken; we denken graag met je mee!

Sollicitatie

Lijkt het jou uitdagend om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan en in een (ver)hoog(d) het inkoop vak te leren?

Laten we dan binnenkort over een kop koffie verder praten over jouw mogelijkheden bij AevesBenefit en solliciteer via de onderstaande ‘solliciteer’ knop!

Solliciteren