Junior Inkoopadviseur Publiek – Nederland

23 jul overige Publiek Nederland

Introductie

Als Junior Inkoopadviseur Publiek bij AevesBenefit ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van operationele en tactische inkooptrajecten. Door het groot scala aan gerenommeerde opdrachtgevers, in de publieke sector, is er altijd een opdracht die bij je past.

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau voor advies, werving & selectie en detachering. De resultaten van onze klanten staan centraal. Alleen het beste voor onze klanten vindt AevesBenefit goed genoeg. Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze consultants. Dit inspireert de beste consultants in ons vak om zich aan AevesBenefit te binden. Gezamenlijk vormen wij een bruisend netwerk van ruim 200 inkoopconsultants, die ‘fun to work with’ zijn. Met onze consultants, partners en klanten vormen we het kloppend hart van het inkoopvakgebied. Gedreven door performance, met een snelle, betrouwbare en professionele dienstverlening.


Functie

Je taken zijn onder meer het:

 • Het begeleiden van operationele en tactische inkooptrajecten;
 • Uitsturen en administratief afhandelen van offerte trajecten (minicompetities);
 • Uitvoeren van spend- en marktanalyses;
 • Uitvoeren van contractbeheer.

We zien je graag verschijnen op de verschillende AevesBenefitavonden (trainingen, workshops, Q-sessies) om samen te sparren over inkoop gerelateerde onderwerpen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook gaan we graag de strijd met je aan tijdens onze befaamde sportieve activiteiten. The game is on…

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (must);
 • 1-3 jaar ervaring met (operationele) inkoop (must);
 • NEVI 1 is een pré;
 • Affiniteit met (Europees) Aanbesteden

Je bent communicatief vaardig, klantgericht en weet kansen te benutten. Daarnaast ben je flexibel wat betreft reistijden en werkuren.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast team, een open cultuur, waar kennisdeling, ontwikkeling en sportieve activiteiten ons met elkaar verbind. AevesBenefit biedt de mooiste opdrachten in de markt. Aan professionals die gedreven en bevlogen zijn om bij toonaangevende klanten het verschil te maken. Je vindt in AevesBenefit een betrouwbare en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Met meer dan veertig raamovereenkomsten in de publieke en private sector, zijn we marktleider op inkoopgebied.

Naast de standaard arbeidsvoorwaarden, bieden wij onder andere:

 • Een uitgebreid pallet aan opleidingen en trainingen;
 • Coaching;
 • Uitdagende opdrachten bij gerenommeerde opdrachtgevers;
 • Doorgroeimogelijkheden richting medior en senior inkoopadviseur.

Inlichtingen

Heb je vragen over deze functie dan kun je terecht bij Ilse Tuinenburg via telefoonnummer 020-3116495 of e-mailadres recruitment@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze functie en wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton hieronder.

Solliciteren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook