Junior Inkoopadviseur – Publiek (bij AevesBenefit) – Amsterdam

9 nov 2018 Inkoop Publiek Amsterdam

Introductie

Toekomstige inkoop(st)er! Stop met zoeken! Simon Sinek zei het al en we weten het allemaal: wij jonge mensen houden er niet van om lang op een plek te blijven en langzaam alles te leren. Dus maak kennis met onze verschillende opdrachtgevers en versnel jouw (inkoop) groeipad. Basiskennis van inkoop is handig, maar geen vereiste. Als je al kunt aanbesteden of je hier verder wilt ontwikkelen, dan is dit écht een match made in heaven. Pas jij je snel aan in nieuwe omgevingen en weet je materie vlot eigen te maken? Lees dan vooral verder!

Ter uitbreiding van ons publieke team, zijn wij op zoek naar een:

Junior Inkoopadviseur (32 – 40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als Junior Inkoopadviseur werk je samen met jouw enthousiaste collega’s aan interessante uiteenlopende inkoopprojecten. Enerzijds zijn dit projecten gericht op het structureel professionaliseren van de inkoopfunctie en anderzijds op het optimaliseren van inkooppakketten bij klanten. Je begeleidt onder de vleugels van onze meer ervaren inkoopadviseurs Europese Aanbestedingen van A-Z en pakt deze steeds zelfstandiger op! Wanneer nodig voer je onderhandelingen met diverse leveranciers. Je verdiept je in de opdrachtgever, afdeling en weet makkelijk contact te maken met de mensen om je heen. Daarnaast durf je zowel gevraagd als ongevraagd op diplomatieke wijze (interne) klanten te adviseren en voor te lichten.

Naast de werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid om jezelf op inhoudelijk en persoonlijk vlak te ontwikkelen.

Je volgt intern de Academy, denkt na over jouw ambities, doelen én werkt graag mee aan nieuwe ontwikkelingen/trends in de markt en binnen AevesBenefit!

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, young professional met:

 • Afgeronde HBO- of academische opleiding;
 • Bij voorkeur in het bezit van/vrijstelling voor NEVI I;
 • 0-3 jaar relevante werkervaring binnen het inkoop vakgebied;

Daarnaast ben je communicatief vaardig, vooruitstrevend, resultaat- én klantgericht en flexibel (in reistijd én werkuren).

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’.

Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn. Naast een uitstekend salaris, bieden wij je onder meer:

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 30 verlofdagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2818.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geworden en denk jij het verschil te kunnen maken bij onze opdrachtgevers?

Klik dan op de onderstaande ‘solliciteer’ knop

Solliciteren