Junior Corporate Recruiter (bij AevesBenefit) – Amsterdam

17 sep 2019 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Heb jij ervaring binnen het recruitment vak en wil jij je hier verder in ontwikkelen? Zie jij het als een uitdaging om de beste kandidaten te vinden en aan ons te binden? Wil jij jouw mensenkennis gebruiken om het gesprek aan te gaan met de persoon áchter het CV? En wil je dat doen bij een innovatieve organisatie waar o.a. verbinden, presteren en plezier kernwaarden zijn? Kom dan eens praten!

Ter vervanging van mijn directe collega, ben ik op zoek naar een enthousiaste:

Corporate Recruiter (36-40 uur)

Organisatie

Wij zijn AevesBenefit, hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot management posities.

Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij zijn een laagdrempelige en platte organisatie met korte lijnen, waarin eigen initiatief meer dan welkom is!

Het team

Samen met mij Joanne, de huidige recruiter ben je verantwoordelijk voor de recruitmentafdeling. Onze focus komt te liggen op het werven van nieuwe collega’s, professionalisering en het verder uitbouwen van de afdeling. We werken nauw samen met onze Werving & Selectie collega’s, waardoor we optimaal met onze kandidaten kunnen meedenken over hun vervolgstap.

Functie

Wat je kunt verwachten is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De eerste stap is sowieso je verdiepen in de inkoopmarkt: wat doen inkopers, waar werken ze, welke competenties hebben ze, kortom ‘What makes them tick?’ Als dat helder is, ga je aan de slag! Jouw doelgerichte search combineer je met persoonlijke, creatieve berichten en belletjes om contact te leggen met potentieel nieuwe collega’s. Je voert telefonische interviews en sollicitatiegesprekken waarin je bekijkt of de wensen en ambities van jouw kandidaten overeenkomt met wat wij zoeken en bieden. Je overlegt met de Hiring Managers, houdt het CRM systeem up to date en voert de contractonderhandelingen; jij bent procesmanager van het gehele sollicitatietraject.

Daarnaast vind je het leuk om:

 • Mee te denken over nieuwe en creatieve manieren om in contact te komen met kandidaten;
 • Persoonlijkheidsassessments terug te koppelen;
 • Vacatureteksten te schrijven (jij schrijft deze vacature veel leuker/beter/creatiever dan ik).

Kortom, een veelzijdig takenpakket!

Functie eisen

Een beetje voor de hand liggend maar, we zoeken voor deze recruitmentrol iemand die energie krijgt van contact met mensen, communicatief en sociaal sterk is! Je wilt jezelf verder ontwikkelen binnen het recruitment vak en dat doe je het liefst bij een gedreven organisatie die constant in beweging is. Met jouw gestructureerde manier van werken weet je overzicht te creëren/houden in een niet altijd even gestructureerde omgeving. Jij leert door taken/zaken op te pakken en deze gewoon te doen, maar je durft ook om coaching en hulp van collega’s te vragen. Je voelt je thuis in een ambitieuze en informele omgeving, waar ruimte is voor jouw ontwikkeling.

Daarnaast zien we graag in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is fijn, maar de drive om één van de gezichten van onze organisatie te worden en de mensen aan ons te binden is het belangrijkste!

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie.

Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team, die een gezamenlijke drive hebben om de beste inkoopadvies organisatie te zijn en te blijven.

 • Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:
 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een primair salaris, afhankelijk van jouw ervaring tussen € 2200,- en € 2700,-
 • 25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Telefoon vergoeding van €45 netto;
 • Pensioen regeling via AEGON;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 3558.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Sollicitatie

Wil jij graag, stapsgewijs, leren hoe onze nieuwe collega’s te werven? Solliciteer dan via de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren