Junior Accountmanager – privaat (bij AevesBenefit) – Amsterdam

9 mrt 2020 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Schitter jij het best in een commerciële rol waarin verbinden een centrale rol speelt? Pas jij uitstekend in een omgeving waarin de drive om te presteren, hand in hand gaat met collegialiteit en humor? En ben je ambitieus en wil je het beste uit jezelf halen? Lees dan snel verder!

Vanwege de uitbreiding van het private accountmanagement team, zijn we op zoek naar:

Junior Accountmanager (40 uur)

Locatie: Amsterdam

Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie is wellicht wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en hebben voldoende zelfspot.

Het private accountmanagement team bestaat momenteel uit drie key accountmanagers en worden aangestuurd door de directeur van de private sector. In dit team gaan gedrevenheid, prestatie en collegialiteit hand in hand. Je krijgt in deze rol verantwoordelijkheid, de ruimte om te ondernemen en de kans om jezelf te ontwikkelen tot een zelfstandige accountmanager.

Functie

In deze rol ben jij hét visitekaartje van AevesBenefit. Nadat je met hulp van jouw team ingewerkt bent, kun je aan de slag. Jij bouwt aan relaties met (potentiële) klanten en met kandidaten. Je vindt het leuk om nieuwe opdrachten te acquireren en nieuwe opdrachtgevers aan ons bedrijf én aan jou te binden. Je bent een netwerker en blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Aan de ene kant schakel je met opdrachtgevers en doorgrond je wat ze precies zoeken en bedenk je op creatieve wijze hoe wij aan de wensen van de klant tegemoet kunnen komen. Aan de andere kant ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaat voor jouw opdrachten. Kortom: jij floreert bij het creëren van de vraag en het bieden van de juiste oplossing.

Je behoudt het overzicht tussen de afwisselende werkzaamheden en trajecten en bent verantwoordelijk voor de invulling van je eigen agenda. Zo ben je vaak onderweg! Ben je dat niet, dan zien we je graag op ons hoofdkantoor en werk je jouw offertes uit en zorg je dat jouw administratie op orde is.

Functie-eisen

Je bent toegewijd, doelgericht en hebt de ambitie om je tot een volwaardig accountmanager te ontwikkelen. Je bent erop gebrand jezelf blijvend te ontwikkelen; je wilt het beste uit jezelf en jouw team halen. Uiteraard heb jij als accountmanager sterke communicatieve en sociale skills. Je weet je aan te passen als de situatie daar om vraagt en breng je humor en energie!

Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO–opleiding;
 • Minimaal één jaar werkervaring binnen sales;
 • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is mooi meegenomen, maar geen vereiste!
 • Ambitie om te groeien binnen sales en de durf om creatief te zijn.

Daarnaast vind je het leuk om:

 • Trends en marktontwikkelingen binnen inkoop te signaleren;
 • Het visitekaartje te zijn van AevesBenefit bij klanten, relaties en netwerkbijeenkomsten.


Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele werkgever met een topreputatie. Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team. Een team met een sterke gezamenlijke drive om de beste te zijn en te blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Het primaire salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld;
 • Variabele bonus én een bonus die kan oplopen tot maximaal één salaris, afhankelijk van behaalde bedrijfsresultaten en persoonlijk doelstellingen (50/50);
 • 30 vakantiedagen;
 • Lease auto of reiskostenvergoeding;
 • Laptop van de zaak;
 • Telefoonvergoeding van € 45 netto;
 • Pensioenregeling via AEGON;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Burcu Iserio (recruiter) via 020 311 6495 of Quincy Veltman (recruiter) via 020 211 1403. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Vacaturenummer: 5707

Sollicitatie

Ben jij degene die wij voor deze functie zoeken? Solliciteer dan direct via de knop “Solliciteren” hieronder!

Solliciteren