Junior Accountmanager Interim management en Advies (bij AevesBenefit) – Amsterdam

2 jan 2019 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Zoek jij een afwisselende functie met ruimte voor eigen invulling? Word jij enthousiast als je de kandidaat aan de juiste opdracht weet te matchen? Krijg jij energie van netwerken en weet jij de juiste kandidaten aan je te binden? Dan is dit een interessante opportunity voor jou!

Vanwege de uitbreiding van ons interim management en organisatie advies team (1 fte), zijn we op zoek naar een:

Junior Accountmanager (32-40 uur)

Organisatie

Wij zijn AevesBenefit, hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot management posities.

Wij zijn een laagdrempelige en platte organisatie met korte lijnen, waarin eigen initiatief en creativiteit meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

De afdeling Interim Management en Advies vormt een groeiende dienstverlening binnen AevesBenefit. We hebben 2,5 jaar geleden een mantelovereenkomst overeenkomst afgesloten met het Rijk, waarin we hen voorzien van de invulling van uiteenlopende, tijdelijke interim- en projectmanagementposities. Inmiddels is deze afdeling niet meer weg te denken door hun aanzienlijke bijdrage aan de organisatie; met de vele consultants op opdracht vertegenwoordigen ze 20% van de totale omzet van AevesBenefit.

Functie

Als Junior Accountmanager heb je een dynamische rol, waarin ook ruimte is voor eigen input. Je bent een pionier binnen een gevestigde organisatie en gaat samen met de accountmanager de afdeling interim-management en advies verder (uit) bouwen.

De belangrijkste taken zijn het netwerken met geschikte kandidaten (voornamelijk ZZP-ers) en het matchen van vraag een aanbod in de arbeidsmarkt. Daarnaast zal je ook meebouwen aan een team van consultants die in dienst gaan van AevesBenefit, waarin je medebepalend bent in het aannamebeleid.

Verder kan je het volgende verwachten:

 • Kandidaten selecteren en benaderen voor opdrachten op basis van hun kennis, competenties, ambities en interesses;
 • Een pool opbouwen van geschikte kandidaten, contact onderhouden en bijhouden van hun beschikbaarheid;
 • Oriënterende en/of sollicitatiegesprekken voeren met kandidaten;
 • Coachen van kandidaten gedurende de sollicitatieprocedure, zoals een tijdige voorbereiding en feedback geven op de gevoerde gesprekken;
 • Coördineren van en deelnemen aan netwerk- en lunchevenementen met medewerkers en opdrachtgevers, vanuit kantoor, op locatie en bij opdrachtgevers;
 • Administratieve werkzaamheden verrichten omtrent het wervingsproces;
 • Schrijven van offertes en opvolging van bid management.

Functie eisen

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste professional, die mensgericht is en een dienstverlenende mentaliteit heeft. Je houdt er van om iets voor andere te kunnen betekenen en krijgt energie van netwerken met verschillende type mensen. Tevens durf je mee te denken over de uitbouw van de afdeling, maar ben je ook bereid om ondersteunende taken te verrichten.

Verder zien we graag het volgende in jouw profiel terugkomen:

 • Minimaal een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Ervaring als medewerker binnendienst of accountmanager is een pre maar geen vereiste. Het is wel essentieel om affiniteit te hebben met sales.
 • De voorkeur gaat uit naar iemand die de ambitie heeft om te groeien binnen sales en creatief durft te zijn.

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’.

Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • Pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer via 020-3116495 of Joanne Schouten via 020-2259236. Je kan uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer erbij te vermelden: 4277.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopadviessector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Of solliciteer meteen via de onderstaande knop!

Solliciteren