Independent Professional (bij AevesBenefit) – Heel Nederland

24 jan 2020 Inkoop Privaat Heel Nederland

Introductie

Ondernemend werken bij AevesBenefit via een flexibel beloningsmodel. Heb je behoefte aan meer verantwoordelijkheid en vrijheid? Wil je meer ondernemerschap ervaren? Wil je dit beloond zien met meer inkomsten? Maar ben je niet toe aan volledig eigen risico?

Ter uitbreiding van onze publieke en private teams, zoeken wij per direct een:

Independent Professional (32-40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie is wellicht wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en hebben voldoende zelfspot.

Functie

Independent professional bij AevesBenefit; Je deelt optimaal in je persoonlijke omzet en je hebt direct invloed op de hoogte van je inkomen. Je arbeidsvoorwaarden verdeel je naar eigen wens. Je hebt zekerheid met een gegarandeerd basissalaris en pensioenopbouw. Wij faciliteren je opdrachten, netwerk, ontwikkeling en administratie. Je geniet van alle voordelen van een vast dienstverband.

In deze functie krijg je de mogelijkheid om zelfstandig (tijdelijke) opdrachten in te vullen bij onze opdrachtgevers in de publieke en/of private sector. Deze (complexe) opdrachten omvatten zowel tactische als strategische inkoop- en aanbestedingsprojecten. Je ziet het als een uitdaging om de inkoopfunctie bij onze opdrachtgever structureel naar een hoger niveau te tillen

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een gedreven en ondernemende kandidaten met:

 • Afgeronde HBO- of academische opleiding aangevuld met NEVI I (vereist) en bij voorkeur NEVI II;
 • 5+ jaar werkervaring binnen het inkoop vakgebied en met het begeleiden van inkooptrajecten- en Europese en Meervoudig onderhandse aanbestedingstrajecten;
 • Daarnaast ben je communicatief vaardig, resultaat- én klantgericht en flexibel (reistijd én werkuren).

Aanbod

Waarom kiezen voor de functie Independent Professional?

 • Je hebt een hogere verdiencapaciteit
 • Ondernemende rol (mede verantwoordelijk voor goede financiële resultaten)
 • Motivatie om samen naar goede opdrachten te zoeken en jouw uurtarief te maximaliseren.
 • Meer vrijheid in de keuze voor je opdrachten
 • Keuze in invulling van je arbeidsvoorwaarden
 • Je komt in dienst van AevesBenefit: gegarandeerd basissalaris.
 • Je geniet dus van alle voordelen van een vast dienstverband.
 • Geen volledig risico bij geen of bij minder opdrachten. Je ontvangt altijd een basissalaris.
 • Je kunt het brede netwerk van AevesBenefit benutten om opdrachten te realiseren.
 • Accountmanagement en mantelcontracten zijn ook voor jou
 • Doorbetaling bij ziekte

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2187.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Solliciteren kan via de onderstaande ‘solliciteren’ link.

Solliciteren