Consultant (Europees) Aanbesteden (bij AevesBenefit) – Nederland

3 jan 2019 Inkoop Publiek Nederland

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je een baan waarin je jouw kennis op een praktische en pragmatische manier kan inzetten? Ben jij enthousiast en ambitieus en wil jij werken bij een jong bedrijf met een dynamische en open cultuur?

Vanwege de uitbreiding van het publieke consultancy team, zijn we op zoek naar:

Consultant (Europees) Aanbesteden


Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als Consultant (Europees) Aanbesteden werk je projectmatig aan adviesopdrachten op het gebied van inkoop van diensten, goederen en/of werken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren, procesmatig begeleiden en bewaken van (Europese) aanbestedingen. Je bent van begin tot eind betrokken bij het aanbestedingsproces; je bent procesbegeleider én sparringpartner. Jij werkt zowel binnen AevesBenefit aan diverse adviesopdrachten bij overheidsorganisaties en/of op locatie bij verschillende klanten. Kortom; je bent veel onderweg en in overleg. Dit maakt het tot een dynamische functie waarbij je – gevraagd en ongevraagd – voorlichting en advies geeft aan klanten. Tevens ben je actief op het gebied van contract- en leveranciersmanagement.

Naast bovenstaande werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers, krijg je bij AevesBenefit de gelegenheid om op innovatieve wijze mee te denken in mogelijkheden om jezelf én onze organisatie verder te professionaliseren. Het is dan ook belangrijk dat je:

 • Het leuk vindt om een bijdrage te leveren aan de interne kennis en kwaliteit en jouw kennis op proactieve wijze zowel intern als extern te delen;
 • Jezelf (blijvend) wilt ontwikkelen op persoonlijk én vakinhoudelijk gebied, door deel te nemen aan Q-sessies en het volgen van trainingen en cursussen;
 • Ontwikkelingen en trends vanuit de markt op de voet volgt!

Functie eisen

Voor deze functie zoeken wij een gedreven collega met:

 • Een afgeronde HBO of academische, aangevuld met relevante inkoop-/aanbestedingsopleiding(en);
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met het van A tot Z uitvoeren van (Europese) aanbestedingen;
 • Sterke communicatieve- en sociale vaardigheden;
 • Overtuigingskracht en organisatiesensitiviteit.

Als persoon ben je iemand met een gezonde dosis humor, ambitie en drive. Je beschikt over een sterk aanpassingsvermogen, je bent pragmatisch en je weet je pragmatische en professioneel op te stellen. In het samenwerken met verschillende collega’s (van junior tot senior) in projectteams kom jij goed tot je recht, maar ook zelfstandig als projectleider sta jij je mannetje!

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied. Het publieke consultancy team waar je in komt te werken, bestaat momenteel uit twaalf consultants.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in ons publieke consultancy team: een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn.

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 3118.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Enthousiast geworden en wil jij het verschil maken bij onze opdrachtgevers?

Klik dan op de ‘solliciteren’ link.

Solliciteren