Administratief medewerker – sales support (bij AevesBenefit) – Amsterdam

8 jun 2021 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Krijg jij energie van administratie in de breedste zin van het woord, weet jij het overzicht te behouden en de juiste prioriteiten te stellen? Word jij gelukkig in een rol waarin je jouw ondersteunende en faciliterende kwaliteiten in kunt zetten? Welkom bij AevesBenefit!

Ter ondersteuning van onze sales team zoeken wij per direct een:

Administratief medewerker – sales support (32-40 uur)
Locatie: Amsterdam

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Je komt terecht in een groeiende organisatie met hoge ambities. Wij zijn een jong en enthousiast team van ca. 40 stafleden verdeeld over Sales Support, Finance, HR, Recruitment, Fieldmanagement, Communicatie en Sales. De afdeling Sales Support is ondersteunend aan het commerciële team van de Aeves Groep.

Functie

In deze functie ligt focus op administratieve ondersteuning van de accountmanagers. Zo ben je verantwoordelijk voor de projectadministratie, contractadministratie, houd je het CRM systeem up to date en zorg je dat alle klantinformatie geborgd is in de juiste systemen. Je beoordeelt aanvragen die binnenkomen via onze algemene inbox. Tevens zorg je voor een soepele onboarding bij klanten, en na afloop van het project voor de evaluatie.

Voor deze functie zoeken wij enthousiaste en energieke kandidaten met een flexibele houding, een assertieve instelling en een gezonde dosis humor. In deze functie kan er veel tegelijkertijd op je af komen, het is daarom van belang dat je het leuk vindt om snel te schakelen, ad hoc te handelen en prioriteiten te stellen om zo tijdig jouw doelen en resultaten te behalen. Van nature kun jij je aanpassen als de situatie daarom vraagt, maar je bent niet bang om jouw stem te laten horen en jouw grenzen te duiden. Je vindt het leuk om je vast te bijten in administratieve taken en vindt voldoening als jouw taken secuur en zorgvuldig zijn afgerond.

Functie-eisen

We zien graag de volgende punten terug in jouw profiel:

 • Minimaal mbo-diploma
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Kennis van Excel (gevorderd)
 • Minimaal 1-5 jaar relevante werkervaring in een administratieve functie;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om het beste Inkoopadviesbureau te zijn én blijven.

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

 • Het betreft een vaste positie, startend met een overeenkomst voor zeven maanden;
 • Het primaire salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Vakantiegeld;
 • Bonus kan oplopen tot maximaal één salaris, afhankelijk van behaalde bedrijfsresultaten en persoonlijk doelstellingen (50/50);
 • 30 vakantiedagen;
 • Volledige reiskostenvergoeding;
 • Laptop van de zaak;
 • Telefoonvergoeding van € 45 netto;
 • Pensioenregeling bij AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen!


Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voorhouden? Laten we dan snel tijdens een (digitale) kop koffie verder praten over de mogelijkheden en neem contact op met Joanne Schouten (recruiter) via 06-21396126 of Burcu Iserio (recruiter) via 06-57567588. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Referentienummer: 8958

Sollicitatie

Kom jij ons versterken? Solliciteer dan direct!