Accountmanager TOP – Amsterdam

17 sep 2021 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Schitter jij het best in een commerciële rol waarin jij ons programma naar een hoger niveau weet te tillen? Wil jij werken in een organisatie waar humor en de drive om te presteren hand in hand gaan? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf niet alleen binnen je functie maar ook op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen? Lees dan verder!

Voor ons Talent Ontwikkel Programma team zoeken wij een:

Accountmanager (32-40 uur)
Locatie hoofdkantoor: Amsterdam – mogelijkheden om (deels) thuis te werken


Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Het Talent Ontwikkel Programma (TOP) is in 2019 in een nieuw jasje gestoken. Er is een Programmamanager verantwoordelijk voor alles omtrent het programma en de Fieldmanager begeleidt de kandidaten gedurende het traject. Tot nu toe is de Programmamanager ook verantwoordelijk geweest voor het accountmanagement, maar door de groei en de ambities van het programma is het tijd om een dedicated Accountmanagement aan te nemen. Daarom zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een Accountmanager die het programma naar een hoger niveau weet te tillen.

Functie

Als Accountmanager bij AevesBenefit ben je boven alles een relatiebouwer: je bouwt aan relaties met (potentiële) klanten en met kandidaten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, pakt actief leads op en krijgt energie van new business. Met jouw aanstekelijke enthousiasme gaat je dat makkelijk af. Je bent een netwerker en blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Je schakelt met opdrachtgevers en doorgrondt wat ze precies zoeken en daarop bedenk je op creatieve wijze hoe wij aan de wensen van de klant tegemoet kunnen komen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de klantportefeuille en het vergroten van de naamsbekendheid van TOP. Dat betekent dat je goed op de hoogte bent van wie wij zijn, wat wij kunnen en van de wensen van onze TOPpers.

Verder bouw je een netwerk op van kandidaten in de markt die beschikbaar komen. Kortom: jij floreert bij het creëren van de vraag en het bieden van de juiste oplossing. Hiervoor ben je een groot deel van de week en route! Ben je niet onderweg? Dan zien je we je graag op ons hoofdkantoor en werk je jouw offertes uit, werk je aan analyses, rapportages en plannen. Het op orde houden van je admin zal je niet de meeste energie geven, maar behoort toch ook écht tot één van je verantwoordelijkheden.

Je vindt het tot slot leuk om (creatief) mee te denken en nieuwe initiatieven op te pakken en uit te werken, om niet alleen jouw team, maar ook AevesBenefit verder helpen groeien en verbeteren.

Functie-eisen

Uiteraard heb jij als Accountmanager sterke communicatieve en sociale skills. Je weet je aan te passen als de situatie daar om vraagt en breng je humor en energie!

Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Bij voorkeur twee jaar werkervaring binnen sales;
 • Bij voorkeur werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling of in een inkoopfunctie;
 • Een netwerk van inkoopprofessionals is mooi meegenomen, maar geen vereiste!
 • Ambitie om te jezelf verder te ontwikkelen binnen sales en de durf om creatief te zijn.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiaste en gedreven organisatie met een drive om het beste inkoop adviesbureau te zijn en blijven.

Dit krijg je van ons:

 • Contract voor bepaalde tijd, maar wel met het perspectief dat bij goed gevolg er een contract voor onbepaalde tijd zal worden aangeboden na 7 maanden;
 • Vakantiegeld en een bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • Target gerelateerde bonusregeling;
 • 30 vakantiedagen;
 • Leaseauto;
 • Laptop van de zaak;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling bij AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen!


Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voor houden? Of ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Annabelle van der Vossen – 0646317655. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar a.vandervossen@aevesbenefit.com.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de sales, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Momenteel hebben we meerdere sales gerelateerde functies en wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Solliciteer hier via onderstaande knop!