Accountmanager – Projectmanagement (bij AevesBenefit) – Nederland vanuit kantoor Amsterdam

13 sep 2019 Sales Staff Nederland vanuit kantoor Amsterdam

Introductie

Wil jij het liefst jouw eigen “toko” op- en uitbouwen, waarin je je richt op projectmanagers? Vind je het tegelijkertijd ook fijn om met regelmaat binnenkomende opdrachten van bestaande opdrachtgevers te vervullen? En word jij enthousiast om met een sterk groeiend bedrijf als accountmanager mee te groeien waarbij jouw sales- en leidinggevend talent alle ruimte krijgt? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Voor de business unit interim management zoeken wij per direct een:

(Medior/Senior) Accountmanager Projectmanagement (32- 40 uur)

Organisatie

Vanuit Aeves Groep houden we ons bezig met inkoopadvies via AevesBenefit. AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. Daarnaast houden we ons bezig met Interim Management. Een snel groeiende business unit die we een eigen label en identiteit aan het geven zijn. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze consultants. Vanuit deze business unit werken er nu meer dan 100 consultants bij uiteenlopende opdrachtgevers. Daarnaast is iedereen professioneel bezig met zijn/haar ontwikkeling.

Je zult als vierde salesprofessional starten in onze business unit ‘Interim Management’ waarin de sleuteltermen vertrouwen, integriteit en ambitie voorop staan. Onze focus ligt op de groei van de business unit, de groei van jou als persoon en de optimale ontplooiing van persoonlijke kwaliteiten van onze medewerkers.

Functie

In deze rol zal je focus liggen op het op- én uitbouwen van de business line “projectmanagement”. Projectmanagement is geen onbekend gebied, maar moet een op zichzelf staande business line gaan worden. Jij bent in de lead om het accountplan vorm te geven en te executeren. Je verricht veel koude acquisitie maar ook lauw vanuit het bestaande netwerk.

Naarmate het aantal opdrachten groeit, zal je op termijn nieuwe accountmanagers en recruiters aannemen om de business line verder uit te bouwen. In het begin zal je veelal werken met ZZP’ers om opdrachten te vervullen, maar we streven er naar om eigen professionals aan te nemen voor deze opdrachten. Daarom zal je ook het aannamebeleid gaan schrijven voor nieuwe teamleden en eigen medewerkers.

Als laatste zal je ook de bestaande business ondersteunen. Samen met één van de andere accountmanagers zorg je voor de juiste invulling van binnenkomende opdrachten via één van onze raamcontracten. De verwachting is dat dit ca. 30% van de tijd bedraagt, maar is dit niet in beton gegoten en hangt af van jouw drive en ontwikkeling.

Functie eisen

Een sales professional met de wens om (mee) te groeien binnen ons bedrijf door te pionieren en te netwerken. Een persoon die plezier en energie uitstraalt als accountmanager in een new business setting en zijn/haar creativiteit graag inzet om het verschil te maken. Iemand die waarde hecht aan goed contact met collega’s door heel het bedrijf. Je houdt er ten slotte van om iets voor anderen te kunnen betekenen en krijgt energie van netwerken met verschillende mensen.

Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding bij voorkeur in een sociale richting;
 • Ambitie om te groeien binnen sales en de durf om creatief te zijn;
 • Ervaring als medewerker binnendienst of accountmanager is een pré, maar geen vereiste. Jouw motivatie om jezelf te ontwikkelen is leidend.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je vrijheid en verantwoordelijkheid in het werk. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team die met plezier Aeves Interim Management nóg beter wilt laten presteren richting haar opdrachtgevers.

Qua arbeidsvoorwaarden kun je het volgende verwachten:

 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Een passend salaris op basis van persoonlijkheid, werkervaring en en opleidingsniveau;
 • Bonus;
 • 25 verlofdagen en daarnaast 5 collectieve dagen;
 • Leaseauto of volledig mobiliteitsbudget;
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
 • Telefoonvergoeding van €45 netto;
 • Pensioen regeling via AEGON, waar wij 50% van jouw premie betalen;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern alsmede extern).

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Sollicitatie

Ben jij degene die ons netwerk gaat vergroten en de belangrijke schakel wordt tussen onze opdrachtgevers en consultants?

Solliciteer dan direct via de ‘solliciteren’ link!

Solliciteren