Accountmanager – privaat (bij AevesBenefit) – Amsterdam

10 jun 2021 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Schitter jij het best in een commerciële rol waarin verbinden een grote rol speelt? Wil jij werken in een organisatie waarin humor en de drive om te presteren hand in hand gaan? En vind jij het belangrijk om jezelf niet alleen als accountmanager, maar ook op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen? Lees dan verder!

Voor ons private accountmanagement team zoeken wij een:

Accountmanager (32-40 uur)
Locatie hoofdkantoor:
?Amsterdam – mogelijkheden om (deels) thuis te werken

Organisatie

We zijn één team met één doel: we ontzorgen maximaal op het gebied van inkoop en contractmanagement. We denken niet in hokjes, wel buiten de standaard kaders. Onze mensen vliegen uit om te doen waar zij het beste in zijn: hun vak. Met een thuisbasis om kennis op te halen zijn ze nooit alleen. We zijn altijd in beweging. We groeien en ontwikkelen terwijl we gaan. Ons eindpunt? Verder. Wij zijn AevesBenefit. Het kloppend hart van inkoop Nederland.

We zijn een serieuze club met leuke mensen. We werken hard, maar vergeten niet om plezier te hebben. In ons vak, met elkaar als collega’s en in de ontwikkeling die we samen doormaken. We moedigen elkaar aan om onszelf te zijn. Gewoon, zoals we zijn. Want dan zijn we op ons best. En als we doen waar we energie van krijgen, worden we daar nóg beter in. That’s what makes us tick.

Het private accountmanagement team bestaat momenteel uit drie key accountmanagers en worden aangestuurd door de directeur van de private sector. In dit team gaan gedrevenheid, prestatie en collegialiteit hand in hand.

Functie

Als accountmanager bij AevesBenefit ben je boven alles een relatiebouwer: je bouwt aan relaties met (potentiële) klanten en met kandidaten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, bemiddel je professionals voor het invullen van inkoop- en contractmanagement aanvragen en ontwikkel je new business in de met jou besproken sector(en). Met jouw aanstekelijk enthousiasme gaat je dat makkelijk af. Je bent een netwerker en blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Aan de ene kant schakel je met opdrachtgevers en doorgrond je wat ze precies zoeken en bedenk je op creatieve wijze hoe wij aan de wensen van de klant tegemoet kunnen komen. Aan de andere kant ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaat voor jouw opdrachten. Dat betekent dat je goed op de hoogte bent van wie wij zijn, wat wij kunnen en van de wensen van onze eigen inkoopadviseurs.

Ook bouw je een netwerk op van kandidaten in de markt die beschikbaar komen. Kortom: jij floreert bij het creëren van de vraag en het bieden van de juiste oplossing. Hiervoor ben je een groot deel van de week en route! Ben je niet onderweg? Dan zien je we je graag op ons hoofdkantoor en werk je jouw offertes uit, werk je aan analyses, rapportages en plannen. Het op orde houden van je admin zal je niet de meeste energie geven, maar behoort toch ook écht tot één van je verantwoordelijkheden.

Je vindt het tot slot leuk om (creatief) mee te denken en nieuwe initiatieven op te pakken en uit te werken, om niet alleen jouw team, maar ook AevesBenefit verder helpen groeien en verbeteren.

Functie-eisen

Uiteraard heb jij als accountmanager sterke communicatieve en sociale skills. Je weet je aan te passen als de situatie daar om vraagt en breng je humor en energie!

Daarnaast zien we graag het volgende terug in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
 • Minimaal drie jaar werkervaring binnen sales;
 • Bij voorkeur werkervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling of in een inkoopfunctie;
 • Een netwerk van inkoopprofessionals is mooi meegenomen, maar geen vereiste!
 • Ambitie om te jezelf verder te ontwikkelen binnen sales en de durf om creatief te zijn.

Aanbod

Je komt terecht in een enthousiast, gedreven team, met een drive om de beste inkoop bureau organisatie te zijn en blijven.

Dit krijg je van ons:

 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Concurrerend salaris;
 • Vakantiegeld en een bonus (gemiddeld één maandsalaris);
 • Target gerelateerde bonusregeling;
 • 30 vakantiedagen;
 • Leaseauto;
 • Laptop van de zaak;
 • Connectiviteitvergoeding van €45 netto;
 • Pensioenregeling bij AEGON;
 • Ruimte om jezelf op jouw manier te ontwikkelen. Precies zoals jij dat wil;
 • Een fantastische werkplek met leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Kortom, alles om je werk goed én met plezier te doen!

Inlichtingen

Alsof we je een spiegel voor houden? Of ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Burcu Iserio via 06 57567588 Joanne Schouten (recruiter) via 0621396126. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de sales, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Momenteel hebben we meerdere sales gerelateerde functies en wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Referentienummer te vermelden: 2765.

Sollicitatie

Ben jij degene die ons netwerk gaat vergroten en de belangrijke schakel wordt tussen onze opdrachtgevers en inkoopadviseurs? Solliciteer dan direct!