Accountmanager Interim Management (bij AevesBenefit) – Amsterdam

31 jul 2019 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Bevind jij je liever ‘on the road’ dan achter een bureau? Houd jij van vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw werk? Word jij enthousiast om met een sterk groeiend bedrijf als accountmanager mee te groeien? Dan is dit wellicht dé baan die op jouw lijf is geschreven.

Voor de business unit interim management zoeken wij een:

Accountmanager (32 – 40 uur)


Organisatie

Vanuit Aeves Groep houden we ons bezig met inkoopadvies via AevesBenefit. AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. Hiernaast houden we ons bezig met Interim Management. Een snel groeiende business unit die we een eigen label en identiteit aan het geven zijn. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze consultants. Daarnaast is iedereen professioneel bezig met zijn/haar ontwikkeling.

Je zult als derde salesprofessional starten in onze business unit ‘Interim Management’ waarin de sleuteltermen openheid, gedrevenheid en ambitie voorop staan. Onze focus ligt op de groei van de business unit, de groei van jou als persoon en de optimale ontplooiing van persoonlijke kwaliteiten van onze medewerkers. Als jij hier energie van krijgt, dan zijn we opzoek naar jou!

Functie

In deze rol zal je focus liggen op het aanboren van nieuwe markten en branches. Het is jouw drive om opdrachtgevers en kandidaten te benaderen en ons netwerk proactief uit te bouwen. Jouw specialisme ligt hierbij op het gebied van projectmanagement en portfoliomanagement. Van het ontwikkelen van onze business bij nieuwe en bestaande opdrachtgevers tot het vertalen van de klantvraag naar onze consultants ter voorbereiding op gesprekken; jij bent in de lead. Je bepaalt grotendeels jouw eigen agenda en werkt actief mee aan het verder ontwikkelen van de new businessstrategie. Hiernaast houd je je ook bezig met het verwerken van aanvragen van onze bestaande opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijkheid vanaf de vraag van de opdrachtgever tot en met de evaluatie van consultants op opdracht. Het is van belang dat je in bovengenoemde rollen sociaal vaardig en stressbestendig bent. Een professional die graag het overzicht houdt.

Functie eisen

Een salesprofessional met de wens om (mee) te groeien binnen ons bedrijf door te pionieren en te netwerken. Een persoon die plezier en energie uitstraalt als accountmanager in een new business setting en zijn/haar creativiteit graag inzet om het verschil te maken. Iemand die waarde hecht aan goed contact met collega’s door heel het bedrijf. Je houdt er ten slotte van om iets voor anderen te kunnen betekenen en krijgt energie van netwerken met verschillende mensen.

Wat zien we daarnaast graag terug in jouw profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO- opleiding
 • Ambitie om te groeien binnen sales en de durf om creatief te zijn
 • Ervaring als accountmanager is mooi meegenomen, maar jouw motivatie om jezelf te ontwikkelen is leidend.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We bieden je vrijheid en verantwoordelijkheid in het werk. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team die met plezier de unit Interim Management nóg beter wilt laten presteren richting haar opdrachtgevers.

Qua arbeidsvoorwaarden kun je het volgende verwachten:

 • Een passend salaris op basis van persoonlijkheid, werkervaring, overtuiging en opleidingsniveau
 • Contract voor onbepaalde tijd
 • 25 verlofdagen en 5 extra collectieve dagen
 • Leaseauto of volledig mobiliteitsbudget
 • Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling
 • Telefoonvergoeding van €45 netto
 • Pensioen regeling via AEGON, waar wij 50% van jouw premie betalen
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern alsmede extern)


Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 5044.

Sollicitatie

Ben jij degene die ons netwerk gaat vergroten en de belangrijke schakel wordt tussen onze opdrachtgevers en inkoopadviseurs?

Solliciteer dan direct via de ‘solliciteren’ link!

Solliciteren