Accountmanager (bij AevesBenefit) – Amsterdam

13 aug 2019 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Schitter jij het best in een commerciële rol waarin verbinden een grote rol speelt? Wil jij werken in een organisatie waarin humor en de drive om te presteren hand in hand gaan? En vind jij het belangrijk om jezelf niet alleen als accountmanager, maar ook op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen? Lees dan verder!

Voor ons publieke accountmanagement team zoeken wij een:

Enthousiaste Accountmanager (32-40 uur)

Organisatie

AevesBenefit is de marktleider op het gebied van inkoopadvies. We streven constant naar de beste match tussen de vraag van de opdrachtgever en de wensen van onze eigen medewerkers. Daarnaast is iedereen bezig met zijn/haar ontwikkeling en hebben we een eigen (inkoop) academy.

De eerste indruk van onze organisatie lijkt wat strak en formeel, maar als je even binnen bent merk je hoe energiek, betrokken en vooruitstrevend we zijn. Plezier is ook zeker niet onbelangrijk; we houden van een vrijdagmiddag borrel of een sportieve activiteit en we hebben voldoende zelfspot.

Functie

Als accountmanager in het publieke team ben je boven alles een relatiebouwer: je bouwt aan relaties met (potentiële) klanten en met kandidaten. Je vindt het leuk om nieuwe opdrachten te acquireren en nieuwe opdrachtgevers aan ons bedrijf én aan jou te binden. Je bent een netwerker en blijft graag op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Aan de ene kant schakel je met opdrachtgevers en doorgrond je wat ze precies zoeken en bedenk je op creatieve wijze hoe wij aan de wensen van de klant tegemoet kunnen komen. Aan de andere kant ben je verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaat voor jouw opdrachten. Dat betekent dat je goed op de hoogte bent van wie wij zijn, wat wij kunnen en van de wensen van onze eigen inkoopadviseurs.

Ook bouw je een netwerk op van kandidaten in de markt die beschikbaar komen. Kortom: jij floreert bij het creëren van de vraag en het bieden van de juiste oplossing. Hiervoor ben je een groot deel van de week en route! Ben je niet onderweg? Dan zien je we je graag op ons hoofdkantoor en werk je jouw offertes uit, werk je aan analyses en plannen en zorg je voor een piekfijne administratie.

Functie eisen

Commerciële ervaring of ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is al mooi meegenomen, maar voor ons is wie je bent doorslaggevend en niet wat je al weet.

Met jouw aanstekelijk enthousiasme en communicatieve vaardigheden weet je klanten aan je te binden, relaties op en uit te bouwen en op constructieve wijze samen te werken met jouw collega’s. Daarnaast is het belangrijk dat je jouw werk goed kunt structureren, via plannen en analyseren en dat je overzicht weet te houden. Je vindt het leuk om (creatief) mee te denken en nieuwe initiatieven op te pakken en uit te werken, om niet alleen jouw team, maar ook AevesBenefit verder helpen groeien en verbeteren.

Tot slot heb je jouw hbo studie afgerond met een welverdiend diploma.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie.

Je komt terecht in een enthousiast en ondernemend team, met de drive om het beste inkoopadviesbureau te blijven!

Qua arbeidsvoorwaarden kan je het volgende verwachten:

Meteen een contract voor onbepaalde tijd;
Een primair salaris wat recht doet aan jouw ervaring;
25 vakantiedagen en 5 collectieve dagen;
Lease auto of volledige mobiliteitsbudget;
Laptop van de zaak of “Bring-Your-Own-Device” regeling;
Telefoon vergoeding van €45 netto;
Pensioen regeling via AEGON, waar wij 50% van jouw premie betalen;
Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
Leuke bedrijfs- en teamuitjes.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2765.

Sollicitatie

Ben jij degene die ons netwerk gaat vergroten en de belangrijke schakel wordt tussen onze opdrachtgevers en inkoopadviseurs?

Solliciteer dan direct via de ‘solliciteren’ link!

Solliciteren