Accountmanager – Amsterdam

17 jan 2018 Sales Staff Amsterdam

Introductie

Kom jij het beste tot je recht in een jonge en dynamische omgeving, waar je naast de inhoudelijke uitdagingen kan helpen bouwen aan verdere professionalisering van een organisatie? Zie jij het als een uitdaging om jouw vaardigheden als netwerker in te zetten bij het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers? Blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen bij jouw opdrachtgevers en wil je als een waardig gesprekspartner mee denken in oplossingen?

Ter uitbreiding van onze afdeling binnen de publieke sector, zoeken wij een:

proactieve accountmanager

Organisatie

AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau in Nederland voor advies, werving & selectie en detachering en wij werken met hart voor onze opdrachtgevers. Als marktleider werken wij aan de mooiste inkoopopdrachten binnen Nederland en zetten ons in binnen elke sector en op elke mogelijke niveau, van traineeships tot managementrollen.

Wij zijn een laagdrempelige, platte organisatie met korte lijnen, waarin ontwikkeling centraal staat en eigen initiatief meer dan welkom is! Om succesvol te blijven, investeren we dan ook continu in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als accountmanager bij AevesBenefit krijg je de mogelijkheid om vanuit eigen inzicht bij te dragen aan de ontwikkeling en verdere uitbouw van onze contacten. Je ziet jezelf als hét visitekaartje van AevesBenefit, als aanspreekpunt weet jij met opdrachtgevers mee te denken en te adviseren. De meeste energie krijg jij van acquisitie, het opbouwen van nieuwe relaties en het onderhouden van de contacten met jouw bestaande klanten. Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling recruitment en resource management.

Tevens is het belangrijk dat je het leuk vindt om:

 • Het volledige bemiddelingstraject te managen;
 • Relaties met klanten op te bouwen en onderhouden;
 • Contract- en voortgangsbesprekingen met opdrachtgevers te voeren;
 • Op een proactieve wijze in te spelen op trends en marktontwikkelingen binnen de inkoopmarkt;
 • Het visitekaartje te zijn van AevesBenefit bij klanten, relaties en netwerkbijeenkomsten.

Functie eisen

 • Afgeronde HBO- of academische opleiding;
 • 3-5 jaar relevante ervaring binnen commerciële sector;
 • Ken je de weg binnen de recruitmentbranche/arbeidsbemiddeling;
 • Affiniteit met inkoop;
 • Uitstekende netwerkers, met een commerciële drive.

Verder ben jeenergiek, nieuwsgierig naar de wereld om je heen en weet je wat er speelt bij onze klanten. Vanuit een dienstverlenende resultaatgerichte houding weet je dit om te zetten naar commercieel succes en een tevreden klant.

Aanbod

Jou wordt een warm welkom geboden in onze enthousiaste (en af en toe een beetje gekke) club collega’s! AevesBenefit biedt jou de mooiste inkoopopdrachten in de markt, bij toonaangevende klanten die het verschil willen maken! Met meer dan 200 inkoopspecialisten actief in de publieke, semi publieke en private sector, zijn we marktleider op ons vakgebied.

Wij bieden een zelfstandige werkomgeving, waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. In ons vind je een betrouwbare, dynamische en professionele opdrachtgever met een topreputatie. Onze mentaliteit laat zich het beste omschrijven als ‘zakelijk met een knipoog’. Je komt terecht in een enthousiast, jong team, met een drive om de beste inkoop consultancy organisatie te zijn. Naast een uitstekend salaris, bieden wij je onder meer:

Daarnaast bieden wij jou:

 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • 25 verlofdagen en 5 collectieve dagen;
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Opleidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
 • Leuke bedrijfs- en teamuitjes;
 • Connectiviteitsvergoeding;
 • Lease auto, of volledige mobiliteitsbudget;
 • En een pensioenregeling.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geraakt en ontvang je graag aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Jessica Brouwer (recruiter) via 020 311 6495 of Joanne Schouten (recruiter) via 020 2259 236. Je kunt uiteraard ook een mail sturen naar recruitment@aevesbenefit.com. Vergeet niet het referentienummer te vermelden: 2765.

Zolang de vacature op onze website te vinden is, is het mogelijk om te solliciteren.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen de inkoopsector, maar matcht deze functie niet helemaal bij jouw voorkeuren en ambities? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Sollicitatie

Ben jij degene die ons netwerk gaat vergroten en de belangrijke schakel wordt tussen onze opdrachtgevers en inkoopadviseurs?

Solliciteer dan direct via de ‘solliciteren’ link!

Solliciteren
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Facebook